Handbaliştii de la UCB sunt de neoprit în Seria C

Echipa de handbal masculin a UCB Târgu Jiu este de neoprit în campionat, ajungând la cel de-al treilea succes consecutiv. Cu trei victorii din primele cinci etape, în care a avut programate doar patru jocuri, iar o etapă a stat, echipa UCB se află pe locul al treilea în clasament.

Handbaliştii de la echipa studenţească a UCB Târgu Jiu au înregistrat încă o victorie în etapa a cincea a Diviziei A. Gorjenii s-au impus pe teren propriu, la Sala Sporturilor, în faţa formaţiei bănăţene CSU Politehnica Timişoara, scor 32-22 (16-10).

Elevii lui Adrian Gorun au înregistrat astfel a treia victorie consecutivă şi reuşesc în acest debut de sezon un parcurs bun faţă de cel din precedentul sezon. Antrenorul studenţilor a precizat că are la dispoziţie un lot adunat în grabă, o echipă cu jucători localnici care au ca motivaţie doar patriotismul local. „În mare grabă am reuşit să alcătuim o echipă de localnici, care se pare că-şi fac treaba. Am mai spus-o, există o altă motivaţie la noi, patriotismul local, şi jucăm pe teren, adică vrem să câştigăm fiecare meci. Deocamdată, e bine, nu ştiu ce o să se întâmple până la finalul sezonului”, a spus antrenorul Gorun despre jucătorii săi care au reuşit trei victorii consecutive din cele patru jocuri disputate în cinci etape.

Fiind doar şapte echipe în serie, în fiecare etapă una dintre acestea nu are meci programat. Singurul meci pierdut de gorjenii de la UCB a fost cel de la CSM Oradea, liderul Seriei C, acolo unde UCB a pierdut la doar două goluri, deşi a jucat bine şi acolo.

După primele cinci etape echipa UCB a acumulat 9 puncte şi se află pe locul trei, însă la egalitate de puncte cu formaţia de pe locul doi, CSU Craiova, dar şi cu a patra clasată, Unirea Sânnicolau Mare.

Clasament Seria D

1.CSM Oradea 15

2.CS Universitatea Craiova 9

3.CSU Constantin Brancuşi 9

4.CS Unirea Sânnicolau Mare 9

5.HC Beldiman Arad 1

6.CSU Politehnica Timşoara 1

7.CNOPJ Timişoara  0

Vizualizări: 387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: