Hanu: Doctorul Khraibani va câştiga colegiul 4!

Primarul Dorin Hanu a declarat ieri la Interviurile Radio Infinit că speră să ajungă la o înţelegere cu PNL Gorj pentru ca PSD să pună candidat pe colegiul 4, Motru. Organizaţia condusă de Hanu a stabilit ca directorul spitalului Camelia Khraibani să fie contracandidat lui Severus Militaru. Hanu mai spune că medicul are mari şanse de câştig deoarece este din Motru, amintind că Eugen Vâlceanu, candidatul PSD din 2008 a pierdut din acest motiv.

Reporter: Aţi stabilit să candideze doamna Khraibani la parlamentare?

Dorin Hanu: Fiecare partid îşi face strategie. Eu îmi doresc, ca pe colegiul 4 din care face parte Motru să fie deputat sau senator din municipiul Motru. Am analizat posibilităţile şi am ajuns la concluzia că cel mai potrivit om pentru a candida pentru această funcţie este doamna Camelia Khraibani, problema este că nu noi luăm decizia, noi am făcut propunerea la nivel judeţean, dar acest lucru se va negocia cu PNL deoarece colegiul 4 ar aparţine PNL.

Rep: Domnul Florin Cârciumaru a spus că PSD va avea 5 colegii, iar ACD 3.

D.H.: Nu ştiu despre această decizie, am văzut şi eu tot în media ce a spus preşedintele nostru de partid. Ar fi foarte bine pentru noi să susţinem o femeie pentru această funcţie. Vă spun că are şanse reale. La spital unde este director, sunt arondaţi pentru 60 de mii de locuitori, este bine văzută de cetăţeni, o femeie cu caracter deosebit. A fost destul de dificil s-o conving. Am convins-o să fie candidat noastră.

Rep: Vorbeaţi de trei variante, dar sunteţi decis, rămâne doamna Khraibani?

D.H.: Da, doamna directoare. Din punctul de vedere al PSD, dar v-am spus, trebuie discutat cu PNL.

Rep: Despre actualii parlamentari ce credeţi?

D.H.: Eu consider că trebuie să vorbească faptele. Au fost în Parlament şi atât. Să se vadă ceva în jurul lui, nu vreau să analizez pe niciunul dintre cei care au fost în Parlament, dar în general munca lor în Parlament nu a avut impact în viaţa de zi cu zi a minerilor sau aducerea de fonduri. Nu se vede nimic concret. De asta trebuie să venim cu oameni din alte domenii.

Rep: De ce credeţi că va câştiga doamna Khraibani. Care este diferenţa dintre aceasta şi domnul Vâlceanu?

D.H.: Diferenţa dintre domnul Eugen Vâlceanu şi Khraibani este că doamna doctor este născută şi crescută în Motru. Vă asigur că pe colegiul 4 va câştiga candidat ce are domiciliu stabil în Motru. Peste 50 la sută din voturile pentru deputat vin din Motru.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: