Hapoel a aterizat la Cluj

Hapoel Tel Aviv, viitorul adversar al pandurilor din Europa League, a ajuns încă de ieri la Cluj. Locul 3 din sezonul trecut în Israel profită de faptul că întrecerea internă nu a început încă şi se focusează exclusiv pe meciurile din Europa.

Ca să ajungă în turul 3 preliminar, Hapoel i-a eliminat cu scorul general de 6-3 pe bulgarii de la Beroe Stara Zagora. Pandurii a trecut în schimb cu 4-0 de Levadia Tallinn.

Sunt deja la Cluj

Cum sezonul în Israel începe abia pe 24 august, Hapoel s-a grăbit să ajungă la Cluj. Oamenii lui Ran Ben Shimon au ajuns încă de ieri dimineaţă în România, cu 3 zile înaintea duelului tur cu Pandurii de pe Cluj Arena. Israelienii au solicitat 15 mingi şi un teren de antrenament şi au anunţat totodată că 600 de fani de-ai lor vor fi în tribune joi seara. “Ne aşteaptă o partidă foarte grea. Ştim că Pandurii formează o echipă tehnică. În general, fotbalul românesc e caracterizat de tehnică”, a declarat la sosirea pe aeroport antrenorul celor din Tel Aviv, Ben Shimon. Hapoel e o obişnuită a grupelor în competiţiile europene, bifând 3 prezenţe în această fază a Europa League şi una în Champions League în ultimii 4 ani. Israelienii au trecut lejer la prima vedere de Beroe Stara Zagora din Bulgaria după 4-1 în deplasare şi 2-2 pe teren propriu. Cele 6 goluri ale celor de la Hapoel au venit însă din 7 şuturi pe poartă în timp ce bulgarii au marcat doar de 3 ori din 11 încercări! Cert este că Pandurii va avea o misiune mult mai grea decât cu Levadia Tallinn şi trebuie să joace aproape perfect ca să obţină un rezultat de calificare.

4 – goluri a marcat Omar Damari în dubla cu Beroe, atacantul israelian fiind cel mai periculos om al celor de la Hapoel

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: