Hidişan a scăpat pe moment de lista de transfer

Mijlocaşul pandurilor, Florin Hidişan, a primit un ultimatum din partea antrenorului Petre Grigoraş. Propus iniţial pentru lista de transfer, după evoluţiile mai slabe şi absenţele din tur, acesta a fost iertat de antrenorul Petre Grigoraş care va stabili dacă îl va păstra în lot după primul cantonament care va fi efectuat la munte.

Grigoraş a precizat că îi mai acordă o şansă lui Hidişan şi îl ia în cantonamentul de la Poiana Braşov. Jucătorul a lipsit foarte mult în tur din cauza unor accidentări, antrenorul punând aceste probleme medicale pe seama lipsei unor cantonamente de pregătire complete. „Hidişan era pe această listă, dar am zis să vad dacă va rezista perioadei de pregătire de la Braşov şi poate îi mai dau o şansă. Depinde de el, dacă va reuşi să ducă pregătirea la capăt poate va avea o şansă să rămână. Pentru că are o perioadă de trei ani de zile de când nu a mai făcut o pregătire completă cu echipa. Dacă nu, cu părere de rău, nu putem să aşteptăm un jucător 5-6 etape ca să joace 20 de minute”. 

În ceea ce priveşte jucătorii care nu s-au prezentat la reunire, Petre Grigoraş a precizat că au fost învoiţi pentru că vin din afara ţării. Cardoso, Jaka Stromajer şi Ousmane Viera vor veni mai târziu. Tehnicianul a explicat că era nevoie de maleabilitate în ceea ce îi priveşte pe străini, unii dintre ei mergând acasă doar de două ori pe an.

Vizualizări: 76

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: