Hoară: Gorjul nu poate evolua în mâna domnilor de la PSD

Marcel Hoară, directorul Agenţiei de Dezvoltare Minieră, a răspuns acuzaţiilor preşedintelui Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, privind reorganizarea ţării în opt regiuni. Călinoiu spune că totul este o gogoriţă, în timp ce Hoară spune că judeţul nu poate evolua sub conducerea PSD.

Hoară spune că propunerea PDL, de reorganizare în opt judeţe, este veche.

„Dacă ne aducem bine aminte chiar din 2003, chiar în procesul de pregătiri pentru aderarea la UE trebuia să se pregătească acest proces, pentru a nu ajunge în situaţia în care unele zone au ajuns, subdezvoltate, pe măsură ce altele cresc. Deci din 2003 şi până astăzi sunt aproape 9 ani care acum cei din USL şi cei care au participat în actul guvernării dezbat. Sigur şi-ar mai dori să dezbată 10-20 de ani să poată să menţină zonele astea în mâna lor“, spune Marcel Hoară.

Acesta crede că opunerea privind acest proiect are legătură cu pierderea numelui de şef de judeţ. Hoară a mai spus că o asemnea reorganizare ar duce la dispariţia celor care controlează judeţele. „O reorganizare administrativă aşa cum este propusă de PDL şi preşedinţie nu ar mai permite controlul unor astfel de persoane asupra judeţelor. Judeţul Gorj spre exemplu, nu este conectat la regiune, la ţară, atât din punct de vedere al transporturilor, cât şi cultural şi informaţional. Nu poate să evolueze singur, nu poate să evolueze rupt şi doar în mâna domnilor de la PSD. Ca întotdeauna PSD-ul fuge repede la alegeri, ăsta e interesul lor, Nu, sub nicio formă!“.  

„USL-ul ăsta se opune pentru că între ei există o bătălie pe felii de caşcaval“.

Marcel Hoară   

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: