Hoaţă de maşini la numai 17 ani

La 17 ani are dosar penal pentru două infracţiuni. Este vorba de o minoră din Dolj care a furat un autoturism în Gorj, nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi în cele din urmă a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Evenimentul a fost descoperit chiar de Poliţiştii din Stoina care efectuau în zonă serviciul de patrulare şi au observat maşina răsturnată în şanţ. Lângă autovehicul, oamenii legii au identificat o tânără care a relatat că în timp ce se deplasa din direcţia Melineşti – Stejari, a pierdut controlul asupra vehiculului şi s-a răsturnat în şanţ, din fericire accidentul  soldându-se doar cu pagube materiale.

Accident cu maşina furată

În urma cercetărilor  poliţiştii au stabilit că este vorba despre o minoră de 17 ani, din comuna Tălpaş, judeţul Dolj, care nu avea drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Mai mult, pe parcursul verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că minora a profitat de neatenţia proprietarului autoturismului, care se afla în vizită la domiciliul acesteia şi s-a urcat la volanul autovehiculului, fără a avea acceptul proprietarului şi l-a condus pe drumurile publice, cu toate că nu avea acest drept.

Pe raza localităţii Tălpaş, minora nu a oprit la semnalul regulamentar al unui echipaj de poliţie şi şi-a continuat deplasarea până pe raza comunei Dănciuleşti, unde, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a părăsit partea carosabilă. Făptuitoarea minoră a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele minorei au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: