HOROSCOP 2011

BERBEC

2011 este un an in care trebuie sa inveti sa lasi de la tine, sa cedezi in fata celuilalt, sa stii sa-i pui pe altii pe primul loc, atunci cand situatia o cere. De asemenea, trebuie sa inveti sa cooperezi, sa colaborezi, sa construiesti impreuna cu ceilalti, lasand deoparte rolul de lider, pe care il preferi in orice situatie. Daca vei reusi sa faci aceste lucruri, rezultatele te vor uimi si pe tine.De asemenea, in 2011 este bine sa-ti oferi mai mult timp, sa stai cu tine insuti, sa-ti rasfeti trupul si sa-si bucuri sufletul. Esti inconjurat de lume si placi fara sa depui vreun efort in acest sens. Este posibil sa te indragostesti, dar depinde mult si ce atitudine vei avea pentru ca lucrurile sa se dezvolte in directia unei relatii serioase. Detalii AICI. TAUR

In 2011 iti concentrezi atentia asupra propriei persoane mai mult decat pana acum. Sunt multe lucruri care te nemultumesc si vrei sa faci niste schimbari. Este vorba atat de viata ta personala, cat si de activitatea profesionala. Poti obtine o mai mare autonomie, o libertate de miscare care iti permite sa iei masuri serioase si sa schimbi mersul lucrurilor. Aceste imbunatatiri pe care le faci sub aspect personal si profesional sunt posibile numai atata timp cat iti pastrezi luciditatea. In general, zodia iti confera o abordare rationala a vietii. In 2011, insa, esti atat de preocupat de lucrurile care iti fac placere, incat risti sa visezi mult la ele, dar sa actionezi mai putin. Este foarte important sa cobori cu picioarele pe pamant, sa fii constient de conditiile de care dispui si apoi sa actionezi ca atare. Detalii AICI.

GEMENI

Anul 2011 aduce unele schimbari benefice in plan relational. Esti de doua ori avantajat, deoarece nu te temi de schimbare si, in plus, vei putea sa duci la bun sfarsit niste proiecte dragi. Vei avea mult de lucru, situatiile se complica, esti prins in tot felul de probleme dar reusesti sa iesi la liman. Familia si prietenii te sustin, iar pentru tine acest lucru inseamna foarte mult. De mentionat ca Gemenii sunt pusi sa faca alegeri importante in acest an. Unele dintre ele implica riscuri, dar va trebui sa si le asume si pe acestea daca vor sa reuseasca. In general schimbarile si deciziile pe care le iau acum sunt legate de bani, intr-un fel sau altul. Beneficiarul este nativul, in plan profesional sau nativul si familia acestuia, in plan personal. Exista posibilitatea sa se faca achizitii deosebit de importante. Detalii AICI.

RAC

Pentru tine, 2011 este un an norocos. In primul rand, problemele cu care te-ai confruntat pana acum raman in trecut. Totul pare mai usor si este cu adevarat asa. Daca nu erai foarte sigur ca trebuie sa actionezi, acum esti decis sa o faci. Daca nu erai implinit in dragoste, acum sunt sanse mari sa fii. Poti calatori, poti cunoaste alti oameni, de la care inveti multe lucruri. Iti faci contacte si relatii noi, te dezvolti, cauti solutii. In acest an, te concentrezi asupra propriei tale persoane. Vei avea ocazia sa-ti imbunatatesti viata la mai multe nivele. Singurul lucru de care trebuie sa te feresti il reprezinta riscurile nejustificate. Atata timp cat nu ai niciun fel de garantii, nu-ti asuma riscuri in acest an. Analizeaza bine lucrurile si profita de toate ocaziile de a te dezvolta. Vei trai viata din plin, iti vei redobandi cheful, bucuria, entuziasmul. Detalii AICI.

LEU

Pentru tine, anul 2011 reprezinta un an al schimbarii, pe de o parte si al imaginatiei care concureaza cu luciditatea, pe de alta parte. Se intampla multe lucruri, in arii existentiale diferite, iar multe dintre ele vin pur si simplu, independent de vointa ta. Pentru ca lucrurile sa o ia pe fagasul dorit de tine, va fi nevoie sa actionezi rational. In relatiile cu cei din jur, inclusiv in domeniul amoros si in cel profesional, te folosesti de imaginatie pentru a obtine rezultatele dorite. Esti creativ, stii ce trebuie sa faci exact la momentul potrivit. Trebuie insa sa si vrei sa faci. Si nu vei vrea mereu, pentru ca ramai cu privirea agatata de trecut. Este o greseala. Pana la finalul anului, va trebui sa inveti aceasta lectie daca iti doresti un viitor mai bun, mai stabil, mai sigur. Fii realist si gandeste-te la interesele tale. Detalii AICI.

FECIOARA

Anul 2011 iti aduce o perioada frumoasa, cu numeroase impliniri. Majoritatea acestora vin ca urmare a eforturilor pe care le-ai depus in ultimii ani. Principalul tau scop in 2011 este sa ai o siguranta materiala si financiara. Vei lua masuri in acest sens, continuand planurile din trecut si avand si alte initiative. Te intelegi bine cu lumea din jur, iar ceea ce faci, faci cu placere. Si cu sanatatea stai foarte bine. Stii poate mai bine ca oricine altcineva sa te folosesti de energia ta in scopuri constructive. Traiesti viata din plin, ai un moral foarte ridicat si ii faci si pe cei din jurul tau sa se simta bine. Detalii AICI.

BALANŢĂ

In 2011, accentul este pus pe relatiile cu cei din jur, indiferent ca este vorba despre familie, prieteni, partener de viata, colegi de serviciu, colaboratori etc. Fii deschis, iesi in lume, comunica, stabileste contacte. Vei avea mai multe avantaje de pe urma relatiilor pe care ti se faci in aceasta perioada. Poti sa-ti dezvolti proiectele profesionale sau personale si sa-ti implinesti cel putin o parte din vise. In 2011 inchei un proces sau pui capat unei situatii. Vezi lucrurile mai bine, te exprimi mai clar, iti manifesti nevoile. Se poate sa te confrunti cu obstacole in drumul tau spre succes, dar acestea nu sunt atat de mari incat sa nu poata fi depasite. Nu-ti pierde speranta, fii rabdator si pozitiv. Rezultatele vor aparea in cele din urma. In acest an poti sa construiesti lucruri frumoase. Detalii AICI.

SCORPION

In 2011 traversezi o perioada cu suisuri si coborasuri. Pe de o parte, esti combativ si iti urmaresti scopurile fara sa te abati din drum. Pe de alta parte, ai perioade in care nu mai vezi niciun motiv sa te zbati. Dispui insa de sanse mari pentru a te face remarcat si a avea succes, in toate ariile existentiale. Nu intalnesti obstacole majore in drumul tau, chiar te bucuri de o mare libertate de actiune, atat in domeniul profesional, cat si in viata privata. Poti avea experiente incitante, poti sa-ti faci relatii utile. Dar numai de tine depinde sa iesi din anonimat si sa te deschizi spre lume. Detalii AICI.

SĂGETĂTOR

Te-ai saturat sa ai tot felul de probleme si de nemultumiri. De aceea, in 2011 esti pregatit de ofensiva. Vei pune in aplicare planurile pe care ti le-ai facut, vei inlatura obstacolele, iti vei netezi drumul si vei lupta pentru un trai mai bun. Ai un moral foarte ridicat, iar acest lucru iti este de mare ajutor in momentele mai dificile. Aceste imbunatatiri au loc pe mai multe paliere, de la domeniul financiar la cel spiritual. Asocierile, colaborarile, comunicarea in general, toate joaca un rol important in dezvoltarea ta personala si profesionala. Deschide-te spre lume, adu-ti aportul, ajuta de cate ori ai ocazia si ti se va intoarce acest ajutor. Ia lucrurile pas cu pas si bucura-te sa descoperi o noua calitate a vietii. Detalii AICI.

CAPRICORN

In 2011 dobandesti o mai mare libertate de actiune. Apar numeroase ocazii de a te dezvolta, de a investi in tine, ca om. Esti mai deschis, mai flexibil, mai comunicativ. Valorile pe care se pune acum accentul au legatura cu domeniul umanist, mai mult decat cu cel material. Nu esti total indiferent la tot ceea ce inseamna bani, avere, statut, dar investesti mai multa energie in a te intelege pe tine insuti si a intelege lumea in care traiesti. Este indicat ca principalele tale proiecte sa fie foarte bine definite, altfel, risti sa te pierzi in detalii inutile. Poti invata lucruri despre tine insuti, te descoperi, intelegand care iti sunt limitele si mai ales, nevoile pentru a fi un om implinit. Detalii AICI.

VĂRSĂTOR

In general, anul 2011 este unul bun pentru tine. Apar mai multe oportunitati sa te dezvolti atat la nivel personal, cat si profesional. Personal, intalnesti multi oameni, iti faci noi contacte, inveti din greselile trecutului. Daca inca nu esti implinit sub aspect amoros, in 2011 ai putea sa-ti intalnesti jumatatea. Pentru multi nativi, drumul anevoios de pana acum se netezeste, lucrurile se clarifica si ar putea sa se casatoreasca. Sub aspect profesional, sansele de reusita exista, dar numai in masura in care vei sti cum sa-ti joci cartile. Trebuie sa ai rabdare si sa fii atent la tot ceea ce se petrece in jurul tau. Detalii AICI.

PEŞTI

Anul 2011 aduce schimbari pozitive in viata ta. Lucrurile pe care nu ai reusit sa le termini pana acum vor fi duse la bun sfarsit. Lipsa timpului pentru a te dedica tie insuti va fi inlocuita de o mai mare atentie fata de nevoile tale personale. Cunosti oameni noi, patrunzi in alte medii, iti schimbi domiciliul sau incepi o noua activitate. Daca iti doresti sa faci progrese considerabile, apuca-te de niste cursuri, in domeniul care te intereseaza. Rezultatele vor fi pe masura asteptarilor tale. Fa-ti contacte, iesi in lume, foloseste-te de tactul si diplomatia pe care le ai si indeplineste-ti visele. Detalii AICI.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: