HOROSCOP

Berbec

Nici nu aţi terminat bine o lucrare importantă, că vă gândiţi deja să începeţi alta. Vă sfătuim să nu exageraţi cu munca şi să vă mai oferiţi câte o pauză. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie celor din jur. Încercaţi să evitaţi o ceartă în familie!

Taur

Se pare că sunteţi irascibil din cauză că aţi ratat o afacere. Vă sfătuim să nu vă descărcaţi nervii în familie. Ar fi mai bine să vedeţi dacă nu cumva aţi greşit faţă de colaboratori. Ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă! Spre seară, reuşiţi să vă mai liniştiţi, la o întâlnire cu prietenii.

Gemeni

S-ar putea ca persoana iubită să vă reproşeze lipsa de afectivitate şi faptul că acordaţi prea multă importantă afacerilor. Aveţi grijă să nu neglijaţi relaţiile sentimentale din cauza dorinţei de a câştiga bani cu orice preţ! Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna şi să vă destindeţi mai mult.

Rac

Este posibil să înţelegeţi greşit acţiunile unui partener de afaceri şi să vă certaţi. Vă recomandăm să fiţi calm şi să analizaţi împreună tot ce s-a întâmplat, pentru că altfel riscaţi să rupeţi relaţiile. După-amiaza sunteţi vizitat de un prieten bun, care vă ajută să depăşiţi mai uşor problemele cu care vă confruntaţi.

Leu

Vă sfătuim să nu vă faceţi un program strict, pentru că este posibil să apară evenimente neprevăzute. Nu este exclus să aflaţi despre decesul unei rude. S-ar putea să aveţi de făcut cheltuieli mari şi să nu vă ajungă banii. Puteţi să apelaţi la un prieten de încredere.

Fecioară

Este posibil să vă certaţi cu persoana iubită, pornind de la o contradicţie într-o chestiune minoră. Vă recomandăm să nu fiţi impulsiv. Prietenii vă invită să petreceţi seara împreună.

Balanţă

Relaţiile sentimentale şi contactele sociale pot avea de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Vă simţiţi obosit şi nu aveţi chef să vă vedeţi cu nimeni. Totuşi, vă sfătuim să nu refuzaţi o ieşire împreună cu persoana iubită. Acceptaţi comunicarea cu cei din jur, ca să nu fiţi greşit înţeles!

Scorpion

Dimineaţa vă pregătiţi pentru o călătorie sau pentru plecarea în concediu. O persoană mai în vârstă din familie vă dă sfaturi de care ar fi bine să ţineţi cont. Seara sunteţi invitat la o petrecere. Vă sfătuim să vă eschivaţi.

Săgetător

Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin. Dacă aveţi ocazia să plecaţi într-o călătorie, vă sfătuim să refuzaţi. Sunteţi predispus la accidente. Bazaţi-vă pe intuiţie şi nu cedaţi la insistenţele prietenilor!

Capricorn

Staţi mai bine cu banii şi intenţionaţi să plecaţi într-o călătorie la rude. Ar fi bine să luaţi legătura cu ele din timp, ca să vă asiguraţi că le găsiţi acasă. După-amiaza s-ar putea să aveţi probleme cu sănătatea. Nu este nimic grav, dar vă recomandăm să mergeţi, totuşi, la un consult.

Vărsător

Dimineaţa sunteţi foarte ocupat cu o afacere urgentă. Membrii familiei vă solicită ajutorul, dar sunteţi tentat să îi refuzaţi, pe motiv că nu aveţi timp. După-amiaza, atmosfera este puţin cam încordată acasă, dar spre seară totul revine la normal. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să nu neglijaţi odihna.

Peşti

S-ar putea ca dimineaţa să nu vă simţiţi prea bine şi să nu vă puteţi respecta programul. Cel mai mult regretaţi că nu puteţi onora invitaţia unui prieten. În partea a doua a zilei, primiţi o veste bună în legătură cu o moştenire. Vă recomandăm să nu vă faceţi planuri până nu vă vedeţi cu banii în mână.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: