Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

HOROSCOP

Berbec  

Dimineaţa aveţi tendinţa să vă supra-apreciaţi capacitatea de efort. Este foarte bine să aveţi încredere în forţele proprii, dar păstraţi-vă realismul! Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante în grabă, pentru că riscaţi să suferiţi o mare dezamăgire.

Taur

O veche cunoştinţă vă propune să vă schimbaţi locul de muncă. Vă sfătuim să nu daţi un răspuns definitiv. Nu provocaţi discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă! N-ar strica să fiţi mai cu picioarele pe pământ.

Gemeni

Vă preocupă găsirea unor noi surse de venituri, dar vă sfătuim să mai aveţi puţină răbdare. O femeie pe care aţi ajutat-o mai demult vă întoarce astăzi serviciul. Deşi aveţi nevoie de bani şi tentaţia este mare, vă sfătuim să evitaţi speculaţiile.

Rac

Dorinţa de a câştiga mai mult vă face să neglijaţi planul sentimental şi riscaţi să ajungeţi la discuţii aprinse cu partenerul de viaţă. Vă recomandăm să căutaţi o soluţie de compromis. După-amiaza, o rudă apropiată vă invită la o mică petrecere. Ar fi bine să nu vă eschivaţi.

Leu

Se pare că aveţi dificultăţi de comunicare. Vă recomandăm să amânaţi întâlnirile de afaceri şi să evitaţi deciziile importante. Fiţi mai atent cu partenerul de viaţă şi cu persoanele vârstnice din familie! N-ar strica să vă ocupaţi mai mult în problemele casei.

Fecioară

Începeţi o lucrare grea, care vă poate aduce câştiguri serioase. Vă sfătuim să vă organizaţi astfel încât să nu neglijaţi nici problemele de familie, nici relaţiile cu prietenii. Dacă prietenii vă invită într-o excursie, vă recomandăm să nu staţi pe gânduri. Aveţi nevoie şi de relaxare.

Balanţă

Dimineaţa faceţi planuri de afaceri foarte ambiţioase. Vă sfătuim să fiţi mai realist şi să înţelegeţi că singur nu vă puteţi descurca. După-amiaza este posibil să aveţi discuţii cu persoana iubită, dacă refuzaţi să mergeţi într-o vizită la rude.

Scorpion

Vă cam lipseşte simţul practic şi s-ar putea să vă descurcaţi mai greu la serviciu. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi colegii. Spre seară vă simţiţi mai bine în compania unor prieteni şi a persoanei iubite.

Săgetător

S-ar putea să constataţi că v-aţi făcut planuri total nerealiste. Vă recomandăm să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă. Împreună, puteţi rezolva problemele cu care vă confruntaţi în cămin. Situaţia financiară începe să se îmbunătăţească după-amiaza, după ce primiţi o sumă importantă de la o rudă mai în vârstă.

Capricorn

Aveţi tendinţa să începeţi prea multe treburi simultan şi riscaţi să nu vă reuşească nimic. Vă sfătuim să nu vă impuneţi punctul de vedere. Riscaţi să declanşaţi o ceartă. Astăzi este indicat să amânaţi afacerile şi investiţiile.

Vărsător

Din cauza stării de confuzie pe care o resimţiţi, dimineaţa s-ar putea să înţelegeţi greşit sfaturile unui bărbat mai în vârstă. Dacă doriţi să cumpăraţi un obiect de valoare pentru locuinţă, ar fi bine să nu faceţi nimic fără să vă consultaţi cu familia.

Peşti

S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută. Descoperiţi noi oportunităţi de afaceri. Profitaţi de şansele care vi se oferă, dar feriţi-vă de speculaţii! Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie, pentru că s-ar putea să nu aveţi dreptate.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: