Pandemia îl împiedică pe portarul Silviu Lung să se căsătorească

Pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap lui Silviu Lung junior. Fotbalistul avea programată cununia civilă în luna mai dar este blocat în Turcia, la Kaiseri, la baza de pregătire a clubului.

Portarul Silviu Lung junior e blocat în Kayseri şi a decis, spre deosebire de alţi coechipieri, care stau izolaţi în reşedinţele lor din Turcia, să petreacă această perioadă în baza de pregătire a clubului. Goalkeeper-ul în vârstă de 30 de ani se află în cantonamentul lui Kayserispor. „Îmi e mai uşor decât la mine în apartament. Sunt obişnuit cu viaţa în cantonament, în plus aici am posibilitatea de a mă pregăti în condiţii foarte bune: sală de fitness, piscină, saună”.

Aici, practic, tricolorul nu interacţionează cu nimeni după cum a explicat, chiar dacă întreg personalul este în activitate: „Staff-ul este cazat într-o altă aripă, totul este aranjat în aşa fel încât să nu intru în contact nici cu bucătarul. La câteva zile, o doamnă echipată cu mască de protecţie, cu mănuşi, îmi schimbă lenjeria şi prosoapele din cameră”.

Lui Silviu Lung îi e tare greu fără cei dragi, dar încearcă să nu se plângă, mai ales că trebuia să se căsătorească luna viitoare: “Sunt sănătos, familia mea, la fel. Mi-am stabilit programul încât să mă pregătesc bine şi să mă odihnesc. În luna mai urma ca eu şi logodnica mea, Roxana, să facem cununia civilă. Dar, în condiţiile acestea…”.

Silviu Lung jr., este fiul fostului mare portar Silviu Lung, iar acum acesta evoluează pentru echipa din prima ligă a Turciei, Kayserispor.

Vizualizări: 1,762

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: