Horoscop

Valabil pe 16 octombrie

Berbec: O să dați telefoane, emailuri, să vă luați banii, că aveți nevoie de ei și unii nu vor să vi-i dea înapoi de bunăvoie. O provocare, poate vi se propune un nou serviciu, vă descoperiți o nouă pasiune și o să luați totul în serios, ca să și iasă ceva ca lumea, să fiți învingători.

Taur: Partenerul de cuplu o să fie, poate, și mai ocupat cu diverse, dar nu trebuie lăsat de izbeliște, oferiți-i un cât de cât suport. Poate mai aduceți unele îmbunătățiri stilului de lucru, comunicarea poate va fi și mai bună online, ceva o să spargă rutina, ca să fiți la zi cu toate.

Gemeni: O să faceți un efort intelectual să parcurgeți o materie, să treceți cu bine de toate testele fără de care nu intrați în examene. Aveți de terminat niște treburi la serviciu, sunt proiecte noi care bat la ușă, dar nu vă puteți apuca de ele până nu lichidați toate restanțele. Mai aveți o lună la dispoziție.

Rac: Faceți monetarul, ca să puteți lua ceva nou pentru casă, un laptop, o tabletă, telefoane, ca să se lucreze și de acasă. O să vă organizați altfel timpul și spațiul, poate programul vostru de lucru va fi diferit și o să vă faceți timp și pentru școala copiilor sau pentru grădiniță.

Leu: O să aveți chef și de treabă și de studiu, mai apucați, printre picături să vă și distrați, se găsește timp pentru toate. Se poate să faceți rost de niște bani dacă puneți în vânzare niște produse pe care le-ați lucrat, ori poate alte lucruri de care nu mai aveți nevoie, dar sunt în stare bună.

Fecioară: O să respectați o promisiune făcută copiilor și-i duceți unde v-au rugat le cumpărați ce știți că le place și o să fiți chit! V-au rămas niște acte de semnat, poate or fi și rate din urmă de achitat, obligatoriu, de data asta și o să vă asigurați că sunteți - la termen cu toate și o să stați liniștiți.

Balanță: Poate mai lăsați de la voi în relația cu partenerul de cuplu și o să vă puteți și înțelege, încrâncenarea nu e bună. Sunt lucruri importante de făcut și nu e timp de pierdut că o să fiți taxați la bani dacă nu e gata la data fixată. Dați zor să faceți treaba ca lumea.

Scorpion: E momentul să aveți alt gen de comunicare cu partenerul și să țineți cont de dorințele lui, ale ei. O să puteți semna acte, să vă consolidați o poziție, un statut și faceți mai multe schimbări în viața voastră. Poate vă și mutați în altă casă.

Săgetător: Cineva dintr-o fostă relație revine hotărâtă să vă mai acordați o șansă și în iarnă o să vedeți dacă ați procedat bine sau nu. Vă dați tot interesul să faceți lucruri inedite, pentru că aveți multe idei, dar vă ocupați timpul cu prea multe alte treburi și nu rămâneți focusați pe o idee.

Capricorn: O să mai cheltuiți niște bani cu casa, dar poate pentru asta ați strâns bani, ca să vă creați un confort sporit. O să vă bucurați de o reușită, după mult efort și o să faceți progrese în carieră și o să luați mai mulți bani până spre sfârșitul anului viitor.

Vărsător: Se poate să primiți un rezultat de la școală, de la un interviu și să fie de bun augur. Poate ați amânat niște lucruri legate de școală, or mai fi fost și niște acte de semnat și totul a devenit presant. Trebuie să le dați de capăt tuturor treburilor.

Pești: V-ați putea hotărî să încercați și altceva, să vă duceți la alt serviciu și să câștigați mai mulți bani. O să faceți un bilanț financiar să vedeți de ce bani dispuneți, ca să puteți face acea călătorie pe care v-ați propus-o cu ceva timp în urmă și nu s-a putut.

Vizualizări: 1,064

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: