HOROSCOP

Berbec

Dacă v-aţi propus să faceţi o schimbare în casă, acum este momentul să treceţi la acţiune. Puteţi să zugrăviţi, să faceţi reparaţii sau să instalaţi un aparat pentru aer condiţionat. Dacă sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie nu vă convin sau sunt prea insistente, păstraţi-vă calmul!

Taur

Aveţi mari şanse de reuşită în afaceri şi în activităţile legate de cămin. Aveţi, însă, grijă să terminaţi mai întâi ce aţi început! După-amiaza primiţi vizita unei rude mai în vârstă, care vă solicită ajutorul într-o problemă financiară. Dacă vă puteţi permite, nu vă eschivaţi!

Gemeni

Astăzi nu este indicat să semnaţi documente oficiale sau să vă ocupaţi de afaceri. Parcurgeţi o perioadă favorabilă relaţiilor sentimentale. De asemenea, puteţi să concretizaţi proiecte legate de cămin.

Rac

În cursul dimineţii vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă, care vă invită la o întrunire. Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche, pe care aţi tot ignorat-o. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie!

Leu

Astăzi este recomandabil să nu vă implicaţi în activităţi importante. Vă sfătuim să vă relaxaţi şi să vă odihniţi mai mult. Prietenii sunt încântaţi de propunerea dumneavoastră de a merge într-o excursie. Ar fi bine să ţineţi cont şi de ideile lor.

Fecioară

O zi bună pentru întâlniri sentimentale, dar şi pentru afaceri. Aveţi şanse de reuşită pe toate planurile. Relaţiile cu partenerul de viaţa sunt foarte bune. Evitaţi speculaţiile de orice fel!

Balanţă

În cursul dimineţii aveţi multe probleme de rezolvat, dar sunteţi în formă şi puteţi să duceţi totul la bun sfârşit. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale şi familiei.

Scorpion

Orice aţi face, nu veţi reuşi să vă respectaţi programul. În cursul dimineţii, aveţi mult de alergat în interes personal şi pentru partenerul de viaţă. Aveţi posibilitatea să rezolvaţi probleme financiare. În luarea deciziilor importante, vă puteţi baza pe intuiţie.

Săgetător

Sunteţi foarte bine dispus şi comunicativ. Este momentul să vă puneţi planurile în practică, mai ales că beneficiaţi de sprijinul financiar al unei femei mai în vârstă din familie. Nu neglijaţi problemele familiei!

Capricorn

Sunteţi preocupat de probleme personale şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Ar fi bine să amânaţi afacerile. Astăzi vă recomandăm să vă dedicaţi activităţilor casnice.

Vărsător

Sunteţi hotărât să faceţi schimbări în relaţiile sentimentale. S-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană de care vă îndrăgostiţi la prima vedere. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă!

Peşti

În prima parte a zilei, vă ocupaţi de problemele căminului. Familia este de acord cu ideile dumneavoastră şi vă acorda tot sprijinul. Puteţi să încheiaţi contracte şi să semnaţi documente. Nu vă pripiţi în luarea deciziilor!

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: