HOROSCOP

Berbec

Aveţi planuri mari şi v-aţi propus să finalizaţi o lucrare importantă, care v-ar aduce venituri suplimentare. În urma unei veşti de la o rudă din depărtare, sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul şi să plecaţi într-o călătorie în interesul familiei. Ar putea fi vorba de îmbolnăvirea gravă a unei rude în vârstă din partea partenerului de viaţă.

Taur

Se pare că nu aveţi spor în nici o activitate, deoarece vă lipseşte simţul practic. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile şi să vă dedicaţi unor activităţi de rutină. Dacă v-aţi planificat o deplasare în interes de afaceri, ar fi mai bine să o amânaţi.

Gemeni

Un eveniment neaşteptat din cursul dimineţii vă dă programul peste cap. Cu prilejul unui drum în interes personal, s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă va fi de mare folos pentru reuşita unei afaceri. Evitaţi speculaţiile de orice fel şi nu vă grăbiţi în luarea deciziilor!

Rac

Se pare că nu sunteţi în formă, aşa că vă recomandăm să nu vă asumaţi nici un risc. Datorită stării de confuzie pe care o resimţiţi, capacităţile fizice şi intelectuale sunt reduse. O persoană mai în vârstă încearcă să-şi impună punctul de vedere în privinţa unei chestiuni de afaceri. Cu răbdare şi calm, puteţi evita o confruntare.

Leu

În prima parte a zilei sunteţi cam confuz şi aveţi sentimente contradictorii, care vă pot afecta relaţiile parteneriale. Dacă vi se propune o colaborare sau o asociere, vă sfătuim să amânaţi decizia pe mâine. De asemenea, ţineţi cont de sfaturile unei persoane cu experienţă!

Fecioară

Sunteţi indispus din cauza problemelor financiare cu care vă confruntaţi de mai mult timp. Nu este momentul să luaţi decizii importante. Astăzi nu este indicat să plecaţi în călătorii sau să participaţi la întruniri. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă din familie.

Balanţă

Sunteţi hipersensibil şi confuz, iar această stare vă împiedica să luaţi decizii corecte. Vă recomandăm să amânaţi afacerile şi activităţile care necesită putere de concentrare. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi acordaţi mai mult timp odihnei şi relaxării!

Scorpion

În prima parte a zilei nu sunteţi în apele dumneavoastră pentru că nu aţi reuşit să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. Nu este cazul să insistaţi! Datorită oboselii acumulate, capacitatea de concentrare este redusă. Vă recomandăm să vă relaxaţi şi să amânaţi problemele delicate.

Săgetător

Dimineaţa s-ar putea ca relaţiile cu prietenii să fie puţin tensionate din cauză că nu reuşiţi să îi înţelegeţi corect. Astăzi nu este indicat să luaţi decizii importante pe plan profesional şi în afaceri, pentru că puteţi pierde mult. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă.

Capricorn

Nu este momentul să începeţi o nouă afacere, pentru că astăzi vă cam lipseşte simţul practic. De asemenea, vă sfătuim să nu luaţi decizii importante în domeniul profesional. Dacă aveţi o controversă cu partenerul de viaţă pe teme financiare, ar fi bine să nu insistaţi, pentru că s-ar putea să greşiţi.

Vărsător

În prima parte a zilei, s-ar putea să aveţi dificultăţi de comunicare cu cei din jur. Încercaţi să vă adunaţi gândurile şi să lămuriţi neînţelegerile! Se pare că intenţionaţi să cumpăraţi un obiect casnic de valoare. Ar fi bine să faceţi cumpărăturile împreună cu membrii familiei. Dacă vă propuneţi să le faceţi o surpriză, s-ar putea să daţi greş.

Peşti

Nu este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii şi nici pentru călătorii în interes de afaceri. Starea de hipersensibilitate pe care o resimţiţi vă îngreunează comunicarea cu persoanele din anturaj. Nici tranzacţiile comerciale nu sunt recomandabile astăzi, pentru că este foarte probabil să ieşiţi în pierdere. Pe plan sentimental, însă, parcurgeţi o perioadă favorabilă. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie persoanelor vârstnice din familie.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: