HOROSCOP

Berbec

Se prea poate ca un prieten să vă propună un al doilea serviciu. Vă sfătuim să acceptaţi, chiar dacă nu prea vă convine salariul. Ar fi bine să aveţi mai multă răbdare cu partenerul de viaţă, să îl ascultaţi cu răbdare şi să nu îl contraziceţi la fiecare vorbă.

Taur

S-ar putea să nu mai plecaţi într-o călătorie, din cauza unor probleme de sănătate. Nu este cazul să vă faceţi griji, pentru că nu este nimic grav. Pe plan sentimental, se pare că nu aveţi nici un fel de probleme. Nu vă uitaţi promisiunile!

Gemeni

Dimineaţa vă propuneţi să faceţi treabă în casă. Din cauza nerăbdării, s-ar putea să fiţi agitat şi să vă daţi peste cap tot programul. Evitaţi discuţiile în contradictoriu şi încercaţi să terminaţi ce aţi început! Puteţi să comunicaţi foarte bine cu cei mici.

Rac

Este o zi favorabilă relaţiilor sentimentale şi realizărilor pe plan social. În ceea ce priveşte activitatea profesională şi afacerile, vă recomandăm să fiţi mai prudent. După-amiaza aveţi ocazia să petreceţi momente plăcute alături de partenerul de viaţă. Dificultăţile financiare nu reuşesc să vă indispună.

Leu

În afaceri, aveţi tendinţa să faceţi greşeli şi riscaţi să nu vă puteţi onora angajamentele. Vă sfătuim să nu vă precipitaţi şi să acceptaţi ajutorul celor din jur. Ar fi bine să nu staţi retras, pentru că aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu persoane care vor juca un rol important în viaţa dumneavoastră. Nu neglijaţi odihna!

Fecioară

Stresat de problemele financiare, s-ar putea să jigniţi o persoană apropiată. Gândiţi-vă de două ori înainte de a deschide gura! Nu este o zi bună pentru examene şi întâlniri cu prietenii. Dacă trebuie să plecaţi într-o călătorie, vă sfătuim să o amânaţi. După-amiaza sunt şanse să petreceţi momente plăcute în mijlocul familiei.

Balanţă

S-ar putea să vă loviţi de tot felul de obstacole şi să aveţi senzaţia că pedalaţi în gol. Din fericire, prietenii vă sunt alături şi încercă să vă ajute. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune. Împreună, puteţi să rezolvaţi o problemă financiară.

Scorpion

Dimineaţa sunteţi confuz, nu reuşiţi să vă adunaţi şi să vă respectaţi programul. După-amiaza, vă reveniţi şi, cu puţin efort, puteţi să recâştigaţi terenul pierdut. Vă recomandăm să nu vă angajaţi în polemici. Spre seară, vă regăsiţi buna dispoziţie şi optimismul într-o vizită la un prieten bun.

Săgetător

Relaţiile pe plan social evoluează foarte bine, iar pe plan financiar începeţi să vă redresaţi. Este posibil să plecaţi într-o delegaţie care vă va aduce satisfacţii profesionale nesperate şi ceva nou în relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să fiţi foarte atent la bagaje şi la acte.

Capricorn

Sunteţi nevoit să cheltuiţi o sumă importantă cu reparaţia unui aparat casnic. Nu este exclus să vă schimbaţi planurile, pentru a da o mână de ajutor unui cunoscut care are probleme. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul. Ar fi bine să acceptaţi sprijinul familiei.

Vărsător

Se pare că sunteţi agitat toată ziua, din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri. Vă sfătuim să vă stăpâniţi, chiar dacă descoperiţi că rămâneţi în pierdere. Pe plan sentimental, vă merge foarte bine. Nu aveţi probleme cu sănătatea, însă ar fi bine să evitaţi excesele alimentare.

Peşti

Dimineaţa s-ar putea să fiţi dezamăgit pentru că nu v-a ieşit o afacere aşa cum speraţi. Nu este cazul să vă descurajaţi, vor mai fi şi alte ocazii. Este posibil să aveţi probleme de comunicare. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: