HOROSCOP

Berbec

Plecaţi într-o călătorie în interes familial, care s-ar putea să nu decurgă aşa cum aţi dorit. Nu-i reproşaţi nimic partenerului de viaţă! Este posibil să primiţi o sumă mare de bani, care vă redă buna dispoziţie. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul.

Taur

În prima parte a zilei sunteţi irascibil din cauza problemelor de serviciu. După-amiază vă simţiţi bine împreună cu prietenii care vă vin în vizită. S-ar putea să plănuiţi o excursie. Vă recomandăm să aveţi mai multă răbdare cu cei din jur.

Gemeni

S-ar putea să aveţi de ales între stresul unei afaceri noi, împreună cu un prieten, şi siguranţa locului de muncă. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi. Consultaţi-vă cu o persoană mai în vârstă, cu experienţă în domeniu!

Rac

De dimineaţă sunteţi nervos pe partenerul de viaţă, pentru că a cheltuit prea mult. Puteţi să evitaţi o ceartă cu persoana iubită dacă renunţaţi să mai fiţi încăpăţânat. Spre seară s-ar putea să aflaţi că aţi primit o moştenire, ceea ce vă schimbă planurile pentru a doua zi. Vă sfătuim să vă păstraţi cumpătul.

Leu

De dimineaţă vă pune pe gânduri o veste neplăcută, legată de relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să fiţi prudent, indiferent ce se întâmplă. Nu faceţi persoanei iubite promisiuni pe care să nu le puteţi respecta! Chiar dacă nu staţi prea bine cu banii, vă sfătuim să evitaţi orice fel de speculaţii.

Fecioară

În cursul dimineţii aflaţi că trebuie să plecaţi într-o delegaţie. Partenerul de viaţă este foarte nemulţumit, pentru că speră să va fiţi împreună. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul. Spre seară este posibil să fiţi agitat din cauza unei divergenţe cu o femeie mai în vârstă.

Balanţă

Este posibil să aveţi probleme cu banii, motiv pentru care nu vă simţiţi în largul dumneavoastră la o petrecere. Încercaţi să vă păstraţi echilibrul şi să nu exageraţi! Vă sfătuim să nu provocaţi discuţii în contradictoriu cu prietenii. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei persoana mai în vârstă şi să vă ascultaţi intuiţia.

Scorpion

S-ar putea să vă certaţi cu persoana iubită, pentru că vreţi să renunţaţi la o excursie. Se pare că astăzi nu aveţi succes nici în afaceri. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să vă limitaţi la activităţi de rutină. Evitaţi speculaţiile financiare!

Săgetător

S-ar putea să fiţi nemulţumit din cauza unor schimbări neaşteptate la locul de muncă. Încercaţi să vă calmaţi, oricum nu puteţi să schimbaţi nimic! Vă sfătuim să nu ridicaţi tonul în discuţiile cu o persoană mai în vârstă. Evitaţi certurile, pentru că nu aveţi nimic de câştigat!

Capricorn

S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că neglijaţi familia, pentru că vă implicaţi în prea multe activităţi. Sunteţi pus în faţa unei decizii dificile. Riscaţi ori o ceartă serioasă cu partenerul de viaţă, ori ruperea relaţiilor cu un prieten apropiat. Vă sfătuim să aveţi grijă de sănătate.

Vărsător

Sunteţi inventiv şi ambiţios, atuuri pe care le puteţi folosi în activitatea profesională şi în afaceri. Astăzi puteţi avea succes în tot ce faceţi. Vă sfătuim să ţineţi cont de sfaturile unui prieten apropiat. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune. Nu-i faceţi reproşuri persoanei iubite!

Peşti

Intuiţia vă ajută să aflaţi adevărul în legătură cu zvonurile lansate de o femeie despre dumneavoastră. După-amiază s-ar putea să aveţi o neînţelegere cu partenerul de viaţă, din cauza problemelor financiare şi a părerilor diferite despre o călătorie în care urmează să plecaţi împreună. Vă sfătuim să vă controlaţi nervii, pentru că situaţia se va limpezi repede.

Vizualizări: 55

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: