Horoscop

Berbec

Dimineaţa s-ar putea să fiţi confuz. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. După-amiaza situaţia se îmbunătăţeşte simţitor, de la sine. Spre seară, vă simţiţi bine într-o vizită. Nu neglijaţi odihna!

Taur

Aveţi o groază de probleme şi sunteţi tentat să vă ocupaţi de mai multe în acelaşi timp. Dacă vă pripiţi, riscaţi să faceţi greşeli costisitoare. Vă sfătuim să fiţi mai atent la serviciu. Evitaţi speculaţiile!

Gemeni

Tensiunile din familie, cauzate de dificultăţi financiare, duc astăzi la discuţii aprinse cu o rudă mai în vârstă. Vă recomandăm să nu vă ambalaţi. Din cauza stresului, sunteţi predispus la probleme de sănătate sau chiar la accidente. Ar fi bine să evitaţi călătoriile. Odihniţi-vă mai mult!

Rac

Nu aveţi nici răbdare şi nici energie pentru a duce la bun sfârşit ce aţi început. Nu este momentul să vă asumaţi noi responsabilităţi. După-amiaza sunteţi predispus la stări depresive. Păstraţi-vă calmul şi ţineţi cont de sfaturile unui prieten apropiat!

Leu

Aveţi succes pe plan profesional, dar sunteţi nevoit să rămâneţi la serviciu peste orele de program. Nu are rost vă certaţi cu un coleg mai în vârstă doar pentru că nu este de acord cu dumneavoastră. Vă recomandăm să nu cereţi nimănui să facă ceea ce dumneavoastră nu aţi accepta. Fiţi mai atent la problemele partenerului de viaţă!

Fecioară

Dimineaţa aveţi de făcut mai multe drumuri scurte şi sunteţi nevoit să faceţi cumpărături urgente. Pentru a termina la timp, ar fi bine să cereţi ajutorul unui prieten. Dacă circulaţi cu maşina, vă recomandăm să nu vă grăbiţi. Există riscul să fiţi implicat într-un accident.

Balanţă

Este posibil să vă enervaţi şi să nu mai aveţi răbdare să terminaţi o lucrare pe care aţi amânat-o de mai multe ori. Vă recomandăm să nu vă pripiţi, pentru că riscaţi să stricaţi şi ce aţi făcut până acum. Evitaţi discuţiile aprinse cu partenerul de viaţă! Nu este o zi bună pentru călătorii. Sunteţi predispus la accidente.

Scorpion

Dimineaţa, un prieten vă roagă să îl ajutaţi într-o chestiune urgentă. Vă sfătuim să faceţi tot posibilul să nu-l refuzaţi, chiar dacă sunteţi foarte ocupat. Spre seară, este posibil să vă certaţi cu partenerul de viaţă pentru că aţi cheltuit prea mult. Păstraţi-vă calmul!

Săgetător

Doriţi să vă afirmaţi şi faceţi eforturi mari la serviciu. Vă sfătuim să nu exageraţi, pentru că nu sunteţi într-o formă grozavă. Nu este cazul să vă asumaţi riscuri. Şansele de succes sunt minime. Nu vă pierdeţi răbdarea!

Capricorn

S-ar putea să aveţi o discuţie aprinsă cu partenerul de viaţă, din cauza neînţelegerilor pentru programul de mâine. Vă recomandăm să nu călătoriţi, pentru că riscaţi să faceţi un accident.

Vărsător

Aveţi o mare putere de concentrare, ceea ce vă ajută mult la serviciu. După-amiaza reuşiţi cu greu să aplanaţi o discuţie în contradictoriu care ameninţă să degenereze în ceartă. Vă recomandăm să fiţi mai atent cu o persoană în vârstă.

Peşti

Dacă trebuie să călătoriţi, vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că sunteţi predispus la accidente. Relaţiile cu anturajul sunt foarte bune, dar ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie persoanelor în vârstă din familie. Nu este o zi bună pentru întâlniri de afaceri, din cauza dificultăţilor de comunicare.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: