Horoscop

Berbec

Aveţi succes în afaceri, dar sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte. Sprijinul cel mai important îl primiţi din partea unei persoane mai în vârstă, care vă apreciază corectitudinea. După-amiaza s-ar putea să aveţi probleme sentimentale, pe care le rezolvaţi cu ajutorul talentului dumneavoastră de psiholog.

Taur

Un vecin vă invită la o petrecere. Cu acest prilej, sunteţi remarcat de o persoană sensibilă. Nu este exclus să legaţi o prietenie durabilă. Vă puteţi baza pe intuiţie, dar ar fi bine să ascultaţi şi sfaturile prietenilor.

Gemeni

Chiar dacă sunteţi preocupat de probleme personale presante, ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor cu persoana iubită. O ieşire împreună cu partenerul de viaţă v-ar ajuta să vă deconectaţi de la problemele cotidiene şi v-ar apropia mai mult de persoana iubită. Vă sfătuim să amânaţi pe altă zi schimbările pe care intenţionaţi să le faceţi astăzi.

Rac

Sunteţi în formă şi aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară a familiei. Puteţi să vă ocupaţi de probleme serioase din domeniul afacerilor şi să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Este şi o zi bună pentru comunicarea cu persoanele mai în vârstă.

Leu

Primiţi un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care vă bucuraţi în mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară. În partea a doua a zilei, un prieten vă invită la petrecere. Vă sfătuim să fiţi cumpătat.

Fecioară

În cursul dimineţii, luaţi o decizie în urma căreia sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul. S-ar putea să fiţi contactat de câţiva prieteni, cu care faceţi pregătiri pentru o petrecere. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor financiare, dar vă recomandăm să evitaţi speculaţiile de orice fel. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Balanţă

Uşurinţa în comunicare favorizează relaţiile cu cei din jur. Se întrevede o călătorie în interesul familiei. Puteţi avea câştiguri mari din activităţi comerciale.

Scorpion

Aveţi succes într-o călătorie în interes de afaceri. Vă sfătuim să aveţi răbdare şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii. În partea a doua a zilei, reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche. Din punct de vedere financiar nu aveţi motive de îngrijorare.

Săgetător

Trebuie să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor cu persoana iubită. În prima parte a zilei sunteţi tentat să vă implicaţi în mai multe activităţi în acelaşi timp. Noroc că vă ajută prietenii! Puteţi obţine câştiguri financiare, dar nu din speculaţii.

Capricorn

S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută în interes familial. Este o zi favorabilă comunicării şi negocierilor. Aveţi şanse să finalizaţi o lucrare în care aţi investit mulţi bani. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu un bărbat mai în vârstă!

Vărsător

Zi favorabilă comunicării şi călătoriilor în interes de afaceri. Pe plan sentimental, luaţi o decizie care determină schimbări benefice pentru viitor. Seara sunteţi invitat la prieteni. Nu neglijaţi odihna!

Peşti

Primiţi un cadou de la persoana iubită iar prietenii vă invită într-o excursie. În partea a doua a zilei, sunteţi nevoit să luaţi o decizie importantă pe plan sentimental. O veste neplăcută din cursul serii vă schimbă programul pentru mâine.

Vizualizări: 66

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: