HOROSCOP

Berbec

Dimineaţă este posibil să survină evenimente neaşteptate, care va împiedica să vă respectaţi programul. S-ar putea să primiţi musafiri din altă localitate sau să plecaţi dumneavoastră în vizită la rude. Sunteţi ajutat să rezolvaţi o problemă legată de cămin.

Taur

Dimineaţa vă este imposibil să vă respectaţi programul. Ar fi bine să vă planificaţi treburile importante pentru altă dată. S-ar putea să vă întâlniţi cu un fost coleg şi să vă petreceţi după-amiaza împreună cu el.

Gemeni

Aveţi succes în activităţile legate de cămin şi în afaceri. Sunteţi dornic să faceţi schimbări în casă şi pe plan financiar. Familia vă poate ajuta, dar trebuie să nu vă gândiţi numai la dumneavoastră.

Rac

Aveţi o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat la serviciu şi acasă. Ambiţia şi ideile originale va ajuta să duceţi totul la bun sfârşit. Relaţiile cu cei din jur sunt excelente. Ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă!

Leu

Intuiţia va ajuta să rezolvaţi cu bine problemele de serviciu. Cu colegii de serviciu şi şefii vă înţelegeţi foarte bine, ba chiar vă susţin. După-amiaza, s-ar putea să primiţi vizita unor prieteni care vă propun să plecaţi într-o călătorie.

Fecioară

Astăzi pot avea loc schimbări în bine pe plan social şi profesional. S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi de urgenţă într-o delegaţie. Cu acesta ocazie puteţi rezolva şi câteva probleme legate de casă. Spre seară, aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche.

Balanţă

Puteţi să vă faceţi planuri de viitor şi să începeţi noi activităţi în domeniul social. Aveţi o sensibilitate mai mare decât de obicei. Vă simţiţi foarte bine în compania prietenilor şi a persoanei iubite. Nu luaţi decizii importante în grabă!

Scorpion

Sunteţi foarte optimist şi aveţi o imaginaţie de invidiat. Vă nemulţumeşte faptul că nu aveţi fonduri suficiente pentru a începe o afacere. Puneţi-vă inventivitatea la lucru! După-amiază s-ar putea să suferiţi o dezamăgire sentimentală.

Săgetător

Nu vă lăsaţi afectat de lipsa de corectitudine a cuiva din anturaj! Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu promiteţi nimic dacă nu sunteţi sigur că puteţi să vă ţineţi de cuvânt. După-amiaza, vă simţiţi mai în bine pentru că vor veni în vizită musafiri dragi.

Capricorn

Graţie intuiţiei şi sensibilităţii, puteţi avea succes pe plan profesional şi social. Profitaţi de acest moment favorabil! S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută, în interes de familie.

Vărsător

Zi bună, mai ales pentru preocupări artistice. Intuiţia şi sensibilitatea vă stimulează creativitatea. Nu ezitaţi să începeţi o nouă activitate, dacă aveţi ocazia. Aveţi şanse de reuşită pe plan profesional, intelectual, dar şi sentimental. Spre seară, sunteţi invitat la prieteni.

Peşti

Dimineaţa simţiţi nevoia să faceţi o schimbare în casă. Va trebui să faceţi mai multe drumuri scurte, împreună cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să vă organizaţi mai eficient. Profitaţi de ajutorul pe care vi-l oferă o rudă mai în vârstă!

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: