HOROSCOP

Berbec

Deși treceți printr-o perioadă dificilă pe plan financiar, reușiți să rămâneți optimist și încercați să vă mobilizați partenerii de afaceri. Sunteți predispus la accidente. Vă sfătuim să dați dovadă de prudență în tot ce faceți.

Taur

În prima parte a zilei, sunteți nemulțumit de tot ce se petrece și aveți tendința de a contrazice pe toată lumea. Vă recomandăm să acordați mai multă atenție familiei și, mai ales, partenerului de viață.

Gemeni

V-ați propus să faceți ceva folositor pentru casă. Puteți să vă bazați pe intuiție. În partea a doua a zilei s-ar putea să aveți mici probleme de sănătate, trecătoare. Vă recomandăm să acordați mai mult timp odihnei și relațiilor sentimentale.

Rac

Se pare că deveniți irascibil din cauza schimbărilor de program. Dacă nu vă temperați nervozitatea, riscați să stricați relațiile cu colegii de serviciu și cu partenerul de viață. Concentrați-vă asupra activităților ce nu suportă amânare!

 Leu

Sunteți tentat să vă angajați în mai multe activități în același timp. Nerăbdarea și nervozitatea vă pot reduce randamentul. Vă sfătuim să fiți foarte atent în activitatea profesională, pentru a evita întârzierile și greșelile, care vă pot atrage reproșuri din partea șefilor.

Fecioară

Se anunță o zi tensionată, din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri. Se pare că aveți opinii diferite în ceea ce privește o investiție importantă. Vă recomandăm să vă temperați impulsivitatea.

Balanță

Se pare că nu sunteți în apele dumneavoastră. Vă sfătuim să nu vă asumați noi responsabilități, pentru că riscați să vă irosiți energia. Sunteți predispus la stări depresive și accidente vasculare.

Scorpion

Aveți tendința de a deveni impulsiv. Vă sfătuim să fiți prudent în tot ce faceți. Dupa-amiaza primiți o sumă importantă de bani. S-ar putea să fie vorba despre o recompensă pentru rezultatele bune pe plan profesional.

Săgetător

Este posibil să aveți probleme de sănătate din cauza oboselii acumulate și a stării de tensiune în care vă aflați. Ar fi bine să reduceți ritmul de muncă și să vă dozați efortul.

Capricorn

Deveniți irascibil din cauza surmenajului. Vă sfătuim să evitați activitățile care necesită efort și putere de concentrare. Puteți să vă ocupați de probleme casnice. Nu răspundeți la provocările unui bărbat mai în vârstă!

Vărsător

În cursul dimineții sunteți puțin cam agitat și nu reușiți să vă controlați impulsivitatea. Riscați să provocați discuții aprinse. Vă sfătuim să vă dedicați activităților de rutină.

Pești

S-ar putea să aveți o discuție aprinsă cu o persoană tânără și să spuneți cuvinte jignitoare la adresa acesteia. Există pericolul să fiți implicat într-un accident de circulație. Vă sfătuim să amânați călătoriile cu autoturismul.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: