HOROSCOP

Berbec

Astăzi nu este indicat să vă ocupaţi de afaceri, deoarece şansele de reuşită sunt reduse. De asemenea, vă sfătuim să evitaţi orice fel de speculaţii. În schimb, relaţiile sentimentale vă oferă mari satisfacţii. Sunteţi dispus chiar să faceţi declaraţii de dragoste persoanei iubite.

Taur

O zi foarte bună pe plan profesional. Este posibil să fiţi premiat sau avansat în funcţie. Activitatea intelectuală vă aduce mari satisfacţii. După-amiaza sunteţi nevoit să luaţi o decizie în privinţa relaţiilor cu persoana iubită.

Gemeni

Insuccesul într-o afacere vă dezamăgeşte şi vă determină să vă întrebaţi dacă merită să riscaţi în continuare. Nu este cazul să vă pierdeţi încrederea. Pur şi simplu, ziua de azi nu este favorabilă afacerilor şi nici comunicării cu persoane importante.

Rac

Sunteţi în formă şi bine dispus, iar relaţiile cu anturajul sunt excelente. Puteţi avea succes în tranzacţii comerciale şi investiţii financiare. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile de orice fel.

Leu

Se pare că sunteţi irascibil şi vă nemulţumeşte tot ce se petrece în jurul dumneavoastră. N-ar strica să fiţi mai conciliant, dacă vreţi să nu stricaţi relaţiile cu partenerul de viaţă şi cu prietenii.

Fecioară

Vi se propune să vă asociaţi într-o afacere. Vă sfătuim să nu vă pripiţi în luarea unei hotărâri. Este posibil să aveţi dificultăţi de concentrare şi să nu reuşiţi să luaţi o decizie inspirată.

Balanţă

Astăzi sunt favorizate relaţiile cu rudele şi cu prietenii. În prima parte a zilei, vă întâlniţi cu o femeie tânără pe care nu aţi văzut-o de mai mult timp. Este momentul să vă ocupaţi de problemele de sănătate ale unei persoane mai în vârstă din familie.

Scorpion

Începeţi ziua cu un sentiment de frustrare, din cauza că şeful vă anunţă anularea unei călătorii în care urma să plecaţi peste câteva zile. Nu vă revărsaţi nervii asupra colegilor! În partea a doua a zilei, vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Săgetător

Munca din ultima perioada îţi arată rezultatele azi. Totul se datorează perseverenţei şi seriozităţii cu care trataţi problemele. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale! Partenerul de viaţă se simte neglijat.

Capricorn

În prima parte a zilei, cumpăraţi un obiect de valoare pentru cămin. Partenerul de viaţă se bucură. Sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul în ultimul moment, din cauza unei situaţii neprevăzute la locul de muncă.

Vărsător

Relaţiile dumneavoastră cu persoana iubită sunt excelente. În cursul dimineţii s-ar putea să cunoaşteţi o femeie tânără care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră. Nu trataţi cu superficialitate activitatea profesională!

Peşti

Sunteţi indispus din cauza dificultăţilor financiare pe care le întâmpinaţi şi aveţi tendinţa să vă izolaţi. Vă recomandăm să nu vă angajaţi în activităţi noi. Nu vă puneţi mari speranţe în succesul unei afaceri!

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: