HOROSCOP

Berbec

Aprecierile șefilor vă pot atrage invidia colegilor. Partenerul de viață vă reproșează că vă preocupă prea mult problemele de serviciu. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să nu plecați urechea la bârfe.

Taur

Încrederea în propriile forțe vă stimulează spiritul de inițiativă. Aveți calități de bun organizator și se pare că nimic nu poate să vă stea în cale. Relațiile cu partenerul de viață sunt armonioase și petreceți clipe plăcute în familie.

Gemeni

Aveți ocazia să faceți pași importanți în afaceri și în societate. Dimineața aveți ocazia să încheiați un contract avantajos. Înarmați-vă cu răbdare, pentru că rezultatele se vor vedea mai târziu.

Rac

Dacă aveți de susținut un examen, nu vă faceți griji! Șansa este de partea dumneavoastră. De asemenea, sunt favorizate călătoriile și deciziile importante.

Leu

Aveți ocazia să faceți schimbări importante în viața dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Dimineața aveți succes în afaceri, fiind favorizate și întâlnirile cu prietenii. Vă recomandăm să vă organizați munca astfel încât să nu neglijați problemele partenerului de viață.

Fecioară

Vă cumpărați un obiect de valoare, cu ajutorul unei rude apropiate. La serviciu, șefii vă apreciază rezultatele, mai ales după ce reușiți să rezolvați o problemă delicată.

Balanţă

Este un moment favorabil pentru a începe o activitate nouă și a vă asuma noi responsabilități. Puteți avea succes în activități intelectuale și aveți ocazia să vă afirmați în societate.

Scorpion

Dimineața sunteți hotărât să vă ordonați ideile și să demarați o afacere împreună cu un prieten. Vă sfătuim să acceptați sfaturile unei femei și ajutorul partenerului de viață. După-amiaza sunteți anunțat că urmează să plecați într-o delegație.

Săgetător

Astăzi nu este indicat să vă ocupaţi de afaceri, deoarece şansele de reuşită sunt reduse. De asemenea, vă sfătuim să evitaţi orice fel de speculaţii. În schimb, relaţiile sentimentale vă oferă mari satisfacţii.

Capricorn

Vă cumpărați un obiect de valoare, cu ajutorul unei rude apropiate. La serviciu, șefii vă apreciază rezultatele, mai ales după ce reușiți să rezolvați o problemă delicată. Vă sfătuim să evitați speculațiile financiare.

Vărsător

Sunteți foarte hotărât și reușiți să terminați cu bine o activitate importantă, începută zilele trecute. Este momentul să culegeți roadele muncii depuse în ultima vreme. Nu este exclus să obțineți avantaje materiale și să vă afirmați în societate.

Peşti

Sunteți ambițios, iar asta se simte atât în activitatea profesională, cât și în relațiile parteneriale. Aveți posibilitatea să rezolvați ușor problemele de serviciu și de acasă. Vă sfătuim să dați dovadă de mult tact și să aveți răbdare.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: