HOROSCOP

Berbec

Nici nu ați terminat bine o lucrare importantă și deja vă gândiți să începeți alta, spre nemulțumirea întregii familii. Vă sfătuim să nu exagerați cu munca. Acordați-le mai multă atenție celor apropiați!

Taur

Aveți sentimentul că un partener de afaceri încearcă să vă tragă pe sfoară și sunteți pus pe ceartă. Vă sfătuim să discutați calm, până lămuriți situația. Spre seară vă vizitează un prieten apropiat, care reușește să vă redea buna dispoziție.

Gemeni

Din cauza dificultăților financiare, nu vă simțiți în largul dumneavoastră. Evitați  discuțiile în contradictoriu, pentru că se poate ajunge la certuri! Vă puteți baza pe intuiție.

Rac

Schimbările de la locul de muncă vă nemulțumesc. Vă recomandăm să vă stăpâniți nervozitatea, pentru că riscați să complicați situația și mai mult. O rudă mai în vârstă încearcă să-și impună punctul de vedere.

Leu

Vă indispune un eșec în afaceri sau o colaborare care se încheie prost. În ultima vreme, aveți impresia că nu vă reușește nimic și că toate vă sunt potrivnice. Nu mai fiți atât de pesimist!

Fecioară

Aveți ocazia să intrați într-o afacere, dar vă sfătuim să nu vă grăbiți. S-ar putea să fiți confuz și să nu luați decizii inspirate. Aveți șanse de reușită dacă vă stăpâniți impulsivitatea și dați dovadă de răbdare.

Balanţă

S-ar putea să ratați un obiectiv important și să deveniți irascibil. Vă sfătuim să nu vă descărcați nervii pe familie. Mai bine căutați cauzele eșecului! Ar fi bine să țineți cont de sfaturile partenerului de viață.

Scorpion

S-ar putea să vă certați cu partenerul de viață, pentru că refuzați să mergeți în vizită la rude. Se pare că nu aveți succes nici în afaceri. În această conjunctură nefavorabilă, vă sfătuim să vă păstrați calmul și să încercați să vă relaxați.

Săgetător

Vă confruntați cu dificultăți pe plan sentimental și sunteți nevoit să luați o decizie importantă. Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Munca din ultima vreme își arată rezultatele.

Capricorn

S-ar putea să plecați într-o călătorie. Puteți fi optimist, totul va decurge conform planurilor. Relațiile cu prietenii sunt foarte bune. Este posibil ca partenerul de viață să se supere dacă refuzați ajutorul unei rude.

Vărsător

Este posibil să aveți mici divergențe cu partenerul de viață, care vă reproșează lipsa de afectivitate și că acordați afacerilor prea multă importanță. Nu încercați să obțineți bani prin orice mijloace!

Pești

Aveți ocazia să rezolvați o problemă sentimentală, cu ajutorul unei rude mai în vârstă. Pentru aceasta, trebuie să aveți încredere și să vă temperați orgoliul. După-amiaza s-ar putea să aflați că o cunoștință s-a îmbolnăvit și să fiți nevoit să vă schimbați programul.

Vizualizări: 46

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: