HOROSCOP

Berbec

Relaţiile cu persoanele mai vârstnice din familie cer mai multă atenţie. Este posibil ca părinţii să aibă nevoie de sfatul sau prezenţa dumneavoastră. În viaţa profesională, ştiţi să găsiţi argumentele potrivite ca să vă convingeţi interlocutorii.

Taur

În dragoste au loc unele schimbări, însă vă bucuraţi de stabilitate afectivă. Dacă nu aveţi o relaţie stabilă, aveţi, măcar, o mulţime de admiratori, dornici să-şi petreacă timpul cu dumneavoastră.  


Gemeni

Începeţi să fiţi mai sociabil şi să vă îmbogăţiţi numărul de contacte. În viaţa sentimentală vă bucuraţi de linişte şi armonie. Vă petreceţi timpul în compania persoanei iubite, făcând împreună diverse activităţi care ţin de familie.

Rac

Nativii se preocupă în principal de alegerea unei locuinţe şi educaţia copiilor. S-ar putea să intervină în viaţa particulară părinţii sau socrii, însă ar fi bine să vă apăraţi dreptul la intimitate şi să faceţi singur alegerile.

Leu

Astrele sunt favorabile în sectorul banilor. Acest lucru permite o zi benefică pe plan financiar, o îmbunătăţire a nivelului de viaţă. Sunteţi într-o formă fizică bună şi puteţi rămâne astfel dacă evitaţi excesele alimentare, mai ales că vă atrag mâncărurile grele şi ciocolata.

Fecioară

Cei singuri pot avea parte de o întâlnire amoroasă memorabilă. S-ar putea termina printr-o căsătorie, mai ales că nu vor lipsi declaraţiile pline de pasiune şi de entuziasm.

Balanţă

În viaţa sentimentală se anunţă bucurii, aveţi parte de afecţiune, entuziasm şi elan amoros. Nici cu banii nu staţi rău, căci aceştia par să vă pice din cer. Nu este cazul totuşi să vă apucaţi să aruncaţi cu ei în stânga şi-n dreapta.

Scorpion

Folosiţi-vă de calităţile sensibilităţii şi inspirației ca să depăşiţi momentul. Dacă au existat tensiuni în relaţia de cuplu, astăzi acestea vor dispărea. Vă regăsiţi entuziasmul şi pofta de viaţă. Dacă încă nu aveţi o relaţie stabilă, ar fi bine să rămâneţi cu picioarele pe pământ.  

Săgetător

Sunt norocoşi astăzi cei care dau un concurs sau susţin un examen. Şansa este şi de partea celor care lucrează cu străinătatea. În dragoste, partenerul de viaţă ar putea să aleagă să rupă relaţia, pentru că a fost pus pe un plan secund prea mult timp.
 
Capricorn

Cei singuri au parte de o întâlnire care în timp îşi va arăta valoarea sau lipsa ei. Nativii sunt tentaţi să cheltuiască mult şi chiar ar putea fi surprinşi cu o datorie mai veche de care au uitat. Dacă lucrurile nu merg aşa cum v-aţi dori la serviciu, păstraţi-vă calmul.    

Vărsător

Acasă fiţi cinstit cu cei din familie şi acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Discuţiile cu copiii se dovedesc utile. În cuplu, simţiţi nevoia să scăpaţi cumva de rutina zilnică. În privinţa banilor, vă veţi bucura să primiţi o sumă neaşteptată.  

Peşti

Dacă vreţi să menţineţi un climat armonios în familie, trebuie să înţelegeţi că este nevoie de concesii. Chiar dacă vă este greu, faceţi un efort. Rezultatele vor fi foarte plăcute şi încurajatoare. În dragoste, nativii Taur şi Scorpion vă învaţă să profitaţi cu adevărat de viaţă.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: