Horoscop

Berbec

Berbecii vor simţi că nu pot sta locului: ar pleca oriunde, numai să nu stea în casă. Îşi caută motiv de vizite, de ieşiri. Revederea cu un amic vechi le va face bine, vor afla noutăţi spumoase. Câteva cadouri modeste, dar binevenite vor completa setul.

Taur

Din păcate, calculele pe care Taurii şi le fac în aceste zile au foarte puţine şanse să iasă aşa cum şi-au dorit ei, mai ales sub aspect sentimental. Vor cântări de zece ori şi tot nu le va ieşi socoteala. Nu e vorba de un ghinion strivitor, ci de superficialitate. 

Gemeni

Gemenii se vor bucura de susţinerea partenerului de cuplu în tot ceea ce întreprind, chiar şi atunci când e vorba de mutări ce par riscante. Să aibă grijă să răsplătească acest devotament, pentru că există riscul ca partenerul să se simtă neglijat.

Rac

Racii au posibilitatea să-şi depăşească limitele: vor întâlni oameni deosebiţi şi interesanţi, de a căror companie ar fi indicat să profite din plin. Experienţele pe care le vor avea, deşi se vor arăta sub forma unor distracţii, îi vor schimba, îi vor ajuta să evolueze şi să privească altfel viaţa.

Leu

La serviciu există riscul unei greşeli majore, bazate pe o neatenţie sau pe ignorarea unei informaţii. Să aibă grijă, pentru că cineva aparent săritor abia aşteaptă să le facă rău. Dragostea cunoaşte o perioadă de linişte.

Fecioară

Pe Fecioare le aşteaptă multe bucurii mărunte: mici cadouri, invitaţii la diverse evenimente, excursii spontane, petreceri improvizate, reduceri la nişte produse pe care şi le doreau de multă vreme.

Balanţă

Pe Balanţe le aşteaptă nişte emoţii: un răspuns legat de o relaţie, un examen, un credit, o veste importantă. Şansele de a da sau nu sunt în proporţie egală, aşa că nu au altceva de făcut decât să se pregătească sufleteşte.

Scorpion

Pot fi lucruri serioase, ca, de exemplu, să iasă dintr-o relaţie care nu le face bine sau să-şi schimbe locul de muncă, sau lucruri mai mărunte, ca unele cumpărături, schimbări în locuinţă, lecturi etc. Nu trebuie să mai amâne nimic, vor găsi timp şi energie să le facă pe toate.  

Săgetător

Se pare că viaţa socială a Săgetătorilor va fi plină şi interesantă: vor avea multe ocazii să se distreze şi să strălucească, vor primi invitaţii la diverse evenimente şi vor cunoaşte multă lume nouă. Asta, desigur, dacă ştiu să prindă aceste ocazii. 
Capricorn

Pentru Capricorni, cariera e foarte bine aspectată: vor fi apreciaţi, lăudaţi, încurajaţi şi există posibilitatea serioasă a unei măriri de salariu. Acest lucru le va atrage nişte invidii printre colegi şi se poate să audă tot felul de bârfe despre ei, fără să-şi dea seama de unde vin.

Vărsător

Pentru Vărsători, în zilele acestea aproape totul se învârte în jurul banilor: tranzacţii, cumpărături, investiţii, datorii, speculaţii... nu prea le mai rămâne timp şi de altceva. Câştiguri mari nu se întrevăd în această perioadă, dar asta nu înseamnă că eforturile lor de acum nu vor da roade pe termen lung.
Peşti

Perioada se anunţă favorabilă în sensul că relaţiile vor evolua, se vor aprofunda, conflictele vor fi soluţionate calm şi rapid şi există chiar probabilitatea creării unor legături noi.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: