HOROSCOP

Berbec
Sunt posibile probleme de sănătate pe fond nervos, aşa că ar fi bine dacă v-aţi trece în program ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare. Interesul dumneavoastră pentru chestiunile profesionale va fi destul de mare în această perioadă.

Taur

N-ar fi exclus să apară ocazia de a vă implica într-o aventură amoroasă, dar în această situaţie prudenţa trebuie pusă pe primul plan. La serviciu va trebui să vă ocupaţi de activităţi noi, ceea ce vă va stimula din punct de vedere intelectual.    


Gemeni

Unele din lucrările de la serviciu vor deveni urgente şi n-ar fi exclus să fie nevoie să rămâneţi puţin peste program. În plan sentimental, veţi avea unele nemulţumiri, dar nu este cazul să le discutaţi până nu veţi fi calm.
 

Rac

La serviciu se vor ivi tot felul de situaţii, care vă vor obliga la un efort deosebit. În cazul în care doriţi să plecaţi la drum, mare atenţie, căci aţi putea avea încurcături legate de acte. În anturajul apropiat vor fi dezbateri aprinse privind proiectele de interes comun.

Leu

Aţi putea profita de conjunctura acestei zile pentru a vă consolida relaţia cu partenerul de viaţă. De asemenea, este foarte posibil ca acesta să aibă unele realizări de care vă veţi bucura împreună. Astăzi norocul vă va surâde mai mult ca de obicei.

Fecioară

Va trebui să rămâneţi peste program la serviciu sau oricum, problemele cu care vă confruntaţi la slujbă vă vor ocupa gândurile şi în timpul liber. O finalizare se va realiza pe neaşteptate. 

Balanţă

Activităţile sociale vor fi un bun prilej de a vă face remarcat. Nu trebuie însă să vă lăsaţi influenţat de orice zâmbet amabil. Relaţia cu superiorii ierarhici se va îmbunătăţi într-o bună măsură.

Scorpion

Această zi se va dovedi destul de bună pentru a vă pune de acord cu rudele apropiate asupra unor chestiuni de interes comun. Persoanele mai tinere din familie v-ar putea face o surpriză, aşa că fiţi pe fază!

Săgetător

Calmul şi prudenţa se cer a fi puse pe primul plan, altfel puteţi fi angrenat în tot felul de conflicte. Activităţile intelectuale vă favorizează în mod special, dându-vă ocazia să vă puneţi în evidenţă calităţile.
 
Capricorn

Veţi fi cam impulsiv, cam agitat, ceea ce v-ar putea pune în situaţia de a avea neînţelegeri cu superiorii ierarhici. Spre seară veţi afla o informaţie care vă va entuziasma. Colegii vă vor considera un pic cam rigid şi pe bună dreptate.

Vărsător

Acasă este posibil să apară unele discuţii pe tonuri înalte, care vor tensiona atmosfera din familie; dar cum traversaţi o perioadă bună, lucrurile se vor rezolva fără probleme. Totuşi, ceva mai multă atenţie în manifestări nu strică.


Peşti

În cazul în care aveţi de susţinut o activitate intelectuală, nu trebuie să aveţi nici un fel de emoţii, căci inteligenţa şi inspiraţia se vor îmbina în fericit. Totuşi, rezultatele eforturilor depuse nu se vor vedea decât cu întârziere.


Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: