HOROSCOP

Berbec

Chiar dacă aveţi impresia că viziunea dumneavoastră asupra unor lucruri nu-i impresionează pe cei din jur, nu renunţaţi la ideile şi planurile pe care le aveţi şi veţi vedea că rezultatele vor fi pe măsura aşteptărilor.

Taur

Astăzi este posibil să întâlniţi unele persoane deosebite, pe care le veţi aprecia foarte mult pentru ceea ce fac şi pe care le veţi lua drept exemplu. Cu toate acestea, încercaţi să nu le idealizaţi prea mult, ci să fiţi conştient de faptul că au şi unele defecte.


Gemeni

În cuplu, comunicarea decurge mai greu decât de obicei. Sunt posibile mici neînţelegeri care nu sunt însă de natură să afecteze sentimentele dumneavoastră sau ale partenerului. Încercaţi să faceţi primul pas şi să deschideţi discuţii pe diverse teme de interes comun.
 
Rac

Fie veţi pleca într-o călătorie împreună cu persoana iubită, fie veţi întâlni acolo pe cineva, alături de care veţi putea începe o poveste frumoasă de dragoste. Cu toate că la început veţi fi puţin reticent, aceasta nu va fi o simplă aventură.

Leu

Armonia care s-a instalat în cuplu vă determină să faceţi tot posibilul pentru a petrece cât mai mult timp alături de persoana iubită. Sunteţi foarte tandru, afectuos şi înţelegător cu partenerul, iar toată această energie pozitivă pe care o emanaţi este benefică pentru relaţia voastră.

Fecioară

Cu toate că subconştientul vă cere să fiţi mai precaut şi să nu vă exprimaţi sentimentele atât de evident, veţi face exact invers. Sunteţi convins că relaţia de cuplu merge perfect şi vă purtaţi ca atare.

Balanţă

Spre seară, discuţiile pot fi purtate în termeni mai rezonabili şi tensiunile din cuplu vor dispărea. Aţi putea să fiţi iritat de atitudinea unui prieten care nu pare să înţeleagă ambiţiile dumneavoastră. Ca să evitaţi certurile, evitaţi subiectul.


Scorpion

Oricât de sincere şi evidente sunt sentimentele partenerului faţă de dumneavoastră, îi veţi cere dovezi în plus de afecţiune. S-ar putea să nu fiţi convins încă de faptul că el vă iubeşte cu adevărat şi veţi fi mai rezervat faţă de el.

Săgetător

Comunicarea afectivă dintre dumneavoastră şi partenerul de cuplu decurge impecabil, aşa că nu aveţi de ce să vă plângeţi. Dovezile de iubire sunt cât se poate de evidente şi aveţi toate motivele să vă consideraţi o persoană fericită şi norocoasă, deoarece aveţi lângă dumneavoastră un partener înţelegător şi tandru.
 

Capricorn

Reacţiile faţă de partener pot fi destul de dure astăzi, din cauza unei acumulări de resentimente pe o perioadă lungă de timp. Este bine să evitaţi conflictele, mai ales că partenerul s-ar putea să fie obosit astăzi şi să nu se simtă prea bine. Nu aţi face decât să agravaţi situaţia.

Vărsător

Dacă vreţi ca relaţia de cuplu să nu aibă de suferit, ar fi bine ca astăzi să vă înarmaţi cu foarte multă răbdare. Veţi avea impresia că partenerul nu ia în seamă sfaturile dumneavoastră şi acest lucru vă va enerva.

Peşti

Vă veţi simţi cuprins de o pasiune bruscă şi inexplicabilă faţă de o persoană pe care o veţi întâlni astăzi şi pe care nu ar trebui să o luaţi prea în serios. S-ar putea să fiţi tentat să aveţi o aventură cu această persoană, însă ar fi bine să nu riscaţi, pentru că relația dumneavoastră actuală va avea de suferit.




Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: