Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

HOROSCOP

Berbec

La slujbă este mult de lucru şi este nevoie de un efort susţinut pentru a rezolva toate sarcinile. Conjunctura astrală vă permite o oarecare reuşită în plan material. Aţi putea primi un cadou sau aţi putea fi susţinut cu bani pentru a vă pune în practică unul dintre proiectele mai vechi.

Taur

Munciţi destul de mult, dar energia tinde să se împrăştie în activităţi minore. La serviciu va trebui să faceţi eforturi destul de mari, iar relaţia cu colegii va fi bună. Acest lucru vă va ajuta să depăşiţi mai uşor neplăcerile cu care vă confruntaţi.


Gemeni

Este posibil să demaraţi o nouă activitate în plan profesional, dar lucrurile nu vă vor ieşi nici pe de parte atât de repede pe cât vă doriţi. În plan sentimental traversaţi o perioadă tensionată.
 
Rac

Relaţiile cu prietenii evoluează cel puţin mulţumitor în ciuda faptului că sunteţi cam suspicios. Nu este exclus ca un prieten să aibă probleme de sănătate şi să vă solicite ajutorul.

Leu

Sunteţi cam impulsiv în această zi, parcă mai mult decât în mod obişnuit. Nevoia dumneavoastră de manifestare este foarte mare, mai ales în plan social şi profesional. Reuşiţi să faceţi o bună impresie oriunde vă duceţi, aşa că aţi putea să-i convingeţi pe cei din jur să vă sprijine iniţiativele.

Fecioară

Înclinaţia pentru ordine vă va ajuta să ieşiţi în evidenţă în cercul de prieteni. Aţi putea să vă consolidaţi relaţiile de prietenie cu această ocazie. Magnetismul de care dispuneţi în aceste zile vă va aduce simpatie în toate cercurile în care vă veţi face apariţia.

Balanţă

Colaborarea cu prietenii vă va face să vă simţiţi mai în siguranţă şi, implicit, să priviţi cu mai multă încredere în viitor. O mare parte din atenţia se va îndrepta, în această zi, spre problemele băneşti. Aveţi mari şanse să obţineţi unele câştiguri mai mult sau mai puţin aşteptate.


Scorpion

Este o perioadă în care trebuie să daţi dovadă de modestie şi conştiinciozitate. De asemenea, ar trebui să faceţi un efort pentru a-i ajuta pe cei din jur. Relaţia cu partenerul de viaţă este bună, iar acesta vă oferă sprijinul ori de câte ori aveţi nevoie.

Săgetător

Dacă doriţi să rezolvaţi ceva legat de acte financiar-contabile, această zi se va dovedi deosebit de favorabilă. Este posibil să vi se ofere ocazia să faceţi o investiţie ce se va dovedi în scurt timp deosebit de rentabilă.

Capricorn

În ceea ce priveşte activităţile profesionale, este posibil să aveţi unele realizări, dar nu la nivelul aşteptărilor. Veţi avea mult de lucru, dar nu veţi reuşi să finalizaţi chiar tot ce v-aţi propus. Este nevoie de mai multă insistenţă.

Vărsător

De energie nu duceţi lipsă, dar sunteţi cam împrăştiat şi nu reuşiţi să o folosiţi în mod eficient. Doriţi să faceţi prea multe lucruri odată şi riscul este să nu rezolvaţi mai nimic. O informaţie pe care o veţi primi, folosită corespunzător, s-ar putea transforma în bani lichizi.


Peşti

Energia de care dispuneţi vă poate permite să vă puneţi în practică planurile pe care le aveţi în minte. Sunteţi, de asemenea, mai autoritar, ceea ce vă va ajuta în tot ce doriţi să întreprindeţi.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: