HOROSCOP

Berbec

Un eveniment neaşteptat vă face să trăiţi o emoţie puternică. Nu vă implicaţi prea mult, chiar dacă este ceva plăcut. Sunteţi şi aşa stresat şi prea multe emoţii nu vă vor face bine. O persoană mai tânără din familie are nevoie să ştie că-i sunteţi alături.

Taur

Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară, ceea ce v-ar putea aduce un mic succes în plan social. Ideile pe care le aveţi sunt de valoare şi reuşiţi să-i convingeţi pe cei din jur să vi le accepte.


Gemeni

Pentru activităţile cotidiene, ghidaţi-vă după propria inspiraţie. Dacă doriţi să vă implicaţi într-o acţiune de mai mare anvergură, luaţi-vă şi un colaborator, dar, mai ales, daţi dovadă de prudenţă.
 

Rac

O zi plină de evenimente, astfel încât nu veţi avea timp să vă plictisiţi. Este posibil să începeţi o nouă activitate, care poate însemna o nouă etapă în viaţă. În continuare este nevoie de multă răbdare, indiferent de activităţile în care aveţi de gând să vă implicaţi. 

Leu

Relaţia cu prietenii revine în actualitate. O mână de ajutor din partea acestora ar putea fi binevenită. Acceptaţi sfaturile care vi se dau, căci autoritatea dumneavoastră nu va avea cu nimic de suferit.

Fecioară

Dacă veţi avea de primit aprobări, semnături, rezoluţii, astăzi veţi avea noroc. N-ar fi exclus să faceţi cumpărături mai importante. În acest caz, apelaţi la sfatul unor prieteni.

Balanţă

Este foarte posibil să aveţi probleme legate de un drum. Fie nu veţi reuşi să plecaţi, fie nu veţi rezolva ceea ce v-aţi propus. Planurile  secrete ar putea începe să prindă contur, totul este să nu vă grăbiţi.

Scorpion

O reuniune de familie este pe primul plan, căci se vor discuta probleme de interes comun. Evitaţi să vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece sunt posibile accidente de tot felul. Oricum, evitaţi reacţiile bruşte, care v-ar putea deteriora relaţiile cu cei din jur.

Săgetător

În cazul în care cineva din familie are probleme de sănătate, în această perioadă ele s-ar putea atenua sau chiar rezolva. Capacitatea de concentrare este minimă, deci feriţi-vă să luaţi decizii.
 
Capricorn

Sentimentul de nemulţumire, de nerealizare care vă apasă devine astăzi mai acut. Aţi face bine să ieşiţi la o plimbare în împrejurimile oraşului. Dacă faceţi şi ceva sport, este momentul cel mai bun pentru a vă pune muşchii în mişcare.

Vărsător

Într-un grup de prieteni veţi cunoaște pe cineva ce v-ar putea fi de folos, într-un viitor apropiat. Un ochi vigilent este permanent îndreptat spre dumneavoastră, chiar şi atunci când nu vă daţi seama de acest lucru.

Peşti

O autoritate din familie se poate împotrivi proiectelor dumneavoastră. Nu încercaţi să forţaţi nota, pentru că nu veţi reuşi decât să creați tensiune; şi oricum lucrurile se vor rezolva mai repede decât vă imaginaţi.


Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: