HOROSCOP

Berbec

Dacă aveţi în plan o călătorie, conjunctura astrală vă va avantaja. Indiferent că veţi pleca la drum singur sau cu prietenii, veţi obţine ce vă doriţi. Oricum, nu vor lipsi ocaziile de a îmbina plăcutul cu utilul, ceea ce va fi chiar pe placul dumneavoastră.


Taur

Va trebui să acordaţi ceva mai multă atenţie situaţiei materiale şi, mai ales, investiţiilor pe termen lung pe care intenţionaţi să le faceţi. La serviciu va fi în fiecare secundă câte ceva de făcut.


Gemeni

Şansa vă va surâde în cazul în care doriţi să vă puneţi în practică un proiect mai vechi. Colaborările vă vor avantaja, iar ofertele vor fi oarecum surprinzătoare. Copiii sau persoanele mai tinere din familie vă vor obliga la cheltuieli suplimentare.
 

Rac

Situaţia financiară vă va interesa în mod special în această perioadă. Dialogul cu partenerul de suflet v-ar putea ajuta să puneţi lucrurile la punct. N-ar fi exclus să primiţi o propunere de colaborare, ce se va dovedi rentabilă în scurt timp.

Leu

La slujbă reuşiţi să fiţi eficient, iar implicarea în activităţi financiare va avea rezultate mulţumitoare. Relaţia cu colegii de serviciu va fi ceva mai agitată şi nu este cazul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu.

Fecioară

Starea generală este bună, dar atenţie, căci suprasolicitarea vă poate crea probleme de sănătate pe fond nervos. Activităţile practice vă vor da posibilitatea să vă mai relaxaţi într-o oarecare măsură, dar nici aici nu este cazul să exageraţi.

Balanţă

Plin de farmec, veţi avea ocazia să vă lărgiţi cercul de prieteni. Unii dintre aceştia vă vor ajuta să vă puneţi proiectele în practică. Nu este un moment favorabil pentru a lua decizii în chestiunile sentimentale.


Scorpion

În cazul în care doriţi să plecaţi la drum, mare atenţie, căci aţi putea avea parte de o situaţie mai puţin plăcută spre sfârşitul zilei. Fie colegii de drum nu vor fi o companie tocmai plăcută, fie veţi avea probleme cu mijlocul de transport.

Săgetător

La slujbă veţi avea unele controverse cu superiorii ierarhici şi ar fi bine să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Invitaţiile dumneavoastră vor fi apreciate de şefi, atâta doar că nu sunt dispuşi să vă dea mână liberă.


Capricorn

Pe cât posibil, evitaţi să vă exprimaţi nemulţumirile legate de rudele apropiate deoarece oricând ar putea izbucni discuţii neplăcute. N-ar fi exclus nici să se deterioreze câte ceva prin apartament.

Vărsător

Deciziile luate în grabă vă vor aduce pagube, nu câştiguri. De asemenea, veţi fi dornic să participaţi la diverse activităţi sociale care vă vor da ocazia să cunoaşteţi persoane noi şi să vă simţiţi excelent. Situaţia financiară nu vă va crea nici un fel de probleme.


Peşti

Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit. Veţi primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i daţi curs; nu de alta, dar într-un astfel de context aţi putea cunoaşte pe cineva care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: