Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

BERBEC

Astăzi nu este indicat să semnaţi documente oficiale sau să vă ocupaţi de afaceri. Cei din jur nu sunt de acord cu ideile dumneavoastră. Nu vă lăsaţi demoralizat şi nu renunţaţi la planurile de schimbare! Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie activităţilor casnice.

TAUR

Dimineaţă aveţi parte de câteva momente mai încordate, din cauza controverselor cu un coleg sau un partener de afaceri. Reuşiţi să lămuriţi repede neînţelegerea. Vă sfătuim să petreceţi după-amiază în familie.

GEMENI

Sunteţi indispus din cauza că vi se anulează o delegaţie. Nu este cazul să vă faceţi griji, este doar o amânare şi nimic mai mult. Ar fi bine să vă ocupaţi de problemele financiare. Relaţiile cu partenerul de viaţă parcurg o perioadă favorabilă.

RAC

Apar neînţelegeri în relaţia cu un partener de afaceri. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să găsiţi o soluţie de compromis! Pentru a depăţi momentele tensionate de azi, trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare. Evitaţi discuţiile în contradictoriu.

LEU

Vă sfătuim să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi, pentru că riscaţi să nu le faceţi faţă. Nu este momentul să vă ocupaţi de afaceri. S-ar putea să pierdeţi sume importante. Dacă intenţionaţi să plecaţi într-o călătorie, verificaţi cu atenţie bagajele şi maşina!

FECIOARĂ

Vă recomandăm să amânaţi activităţile care necesită tact şi putere de concentrare. Spre seară, primiţi un cadou de la o rudă mai în vârstă.

BALANŢĂ

Deveniţi irascibil din cauza că nu reuşiţi să vă respectaţi programul. Dacă nu vă controlaţi nervozitatea, riscaţi să aveţi neplăceri, atât la serviciu, cât şi acasă. Vă sfătuim să vă concentraţi asupra problemelor cu adevărat importante.

SCORPION

Dimineaţa s-ar putea să fiţi puţin deprimat şi să vă simţiţi lipsit de vlagă. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune. Împreună cu persoana iubită puteţi rezolva o problemă importantă Menajaţi-vă sănătatea şi odihniţi-vă mai mult!

SĂGETĂTOR

O rudă apropiată vă ajută să depăşiţi un moment dificil din relaţiile parteneriale. După-amiază staţi mai bine cu moralul, mai ales după ce primiţi o sumă importantă dintr-o colaborare. Acordaţi mai multă atenţie copiilor!

CAPRICORN

Nu este o zi favorabilă activităţilor intelectuale. Vă cam lipseşte inspiraţia şi nu reuşiţi să terminaţi o lucrare importantă. Vă sfătuim să fiţi mai prudent la serviciu, altfel riscaţi să aveţi discuţii aprinse cu colegii. Evitaţi speculaţiile financiare!

VĂRSĂTOR

Se pare că nu vă puteţi respecta programul din cauza unor evenimente neprevăzute. Vă sfătuim să nu vă puneţi prea mari speranţe într-o afacere, pentru că s-ar putea să aveţi parte de o dezamăgire. Vă sfătuim să aveţi răbdare şi să aşteptaţi zile mai bune.

PEŞTI

Sunteţi indispus din cauza atmosferei tensionate de la serviciu. Nu vă faceţi probleme, toanele şefului vor trece curând! Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: