Horoscop

Berbec

Nu este recomandabil să vă puneți mari speranțe într-o afacere, pentru că s-ar putea să fiți dezamăgit. Dimineață apar mai multe evenimente neprevăzute, care vă strică planurile. Vă sfătuim să vă păstrați calmul.

Taur

S-ar putea sa nu mai plecați într-o delegație, din cauza unei probleme de sănătate. Șefii vor înțelege situația. Vă sfătuim să evitați certurile, pentru a nu vă agrava situația. Acceptați ideea că trebuie să vă odihniți!

Gemeni

Dimineața s-ar putea să aveți probleme la serviciu, din cauza zvonurilor lansate de o femeie invidioasă. La nevoie, puneți doi colegi față în față! Spre seară vă regăsiți liniștea alături de partenerul de viață.

Rac

Intuiția vă ajută să aflați de ce și-a schimbat un prieten atitudinea față de dumneavoastră. Temperați-vă nervozitatea, pentru că nu rezolvați nimic certându-vă! Vă sfătuim să evitați speculațiile.

 Leu

S-ar putea să fiți nevoit să luați o decizie dificilă cu privire la asocierea într-o afacere. Sfaturile unei persoane cu experiență vă ajută să înțelegeți că avantajele financiare nu justifică timpul pierdut. Ar fi bine să vă ocupați mai mult de partenerul de viață și de familie.

Fecioara

Vă dați seama că o femeie din anturaj vă invidiază. Nu este recomandabil să provocați o discuție. Ar fi bine să dați dovadă de mai multă discreție. Vă sfătuim să vă odihniți mai mult, dacă vreți să nu aveți probleme de sănătate.

 Balanța

Relațiile cu partenerul de viață și cu prietenii sunt excelente. Vă recomandăm să fiți prudent în afaceri. Nu alergați după câștiguri ușoare! După-amiază petreceți momente plăcute în compania celor dragi. Nu încercați să vă impuneți punctul de vedere!

 Scorpion

Primiți un cadou cu valoare sentimentală deosebită. S-ar putea să primiți și de la serviciu o importantă sumă de bani. Nu sunt recomandate călătoriile în interes personal. S-ar putea să cheltuiți prea mult și să vă certați cu partenerul de viață.

Săgetător

Dimineața sunteți nevoit să luați o decizie dificila: vi se propune o colaborare avantajoasa, dar partenerul de viata nu este de acord să munciți în plus. Gândiți-vă bine înainte să luați o hotărâre! Vă sfătuim să nu faceți excese alimentare.

Capricorn

Reușiți să terminați cu bine o activitate importantă. S-ar putea să găsiți cu greu soluții la problemele familiei. Nu este momentul să cumpărați un obiect de valoare. Cel mai bine ar fi să așteptați până când veți sta mai bine cu banii.

Vărsător

Intenționați să vă asumați mai multe responsabilități la serviciu, dar vă temeți că șeful nu va fi de acord. Relațiile cu colegii de serviciu se anunță tensionate. Vă sfătuim să vă gândiți bine înainte de a acționa. Stabiliți-vă clar prioritățile!

Pești

Șefii vă apreciază, dar să nu vă așteptați la felicitări din partea colegilor! Nu este momentul să spuneți chiar tot ce gândiți. După-amiază mergeți în vizită la o rudă mai în vârstă.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: