Horoscop

BERBEC

Dimineaţa s-ar putea sa fiţi confuz. Va recomandam să evitaţi discuţiile in contradictoriu cu partenerul de viata. După-amiază situaţia se îmbunătăţeşte simţitor, de la sine. Spre seara, va simţiţi bine într-o vizită. Nu neglijaţi odihna!

TAUR

Aveţi o groaza de probleme si sunteţi tentat sa vă ocupaţi de mai multe în acelaşi timp. Daca va pripiţi, riscaţi să faceţi greşeli costisitoare. Va sfătuim sa fiţi mai atent la serviciu. Evitaţi speculaţiile!

GEMENI

Tensiunile din familie, cauzate de dificultăţi financiare, duc astăzi la discuţii aprinse cu o ruda mai în vârsta. Va recomandam sa nu va ambalaţi. Din cauza stresului, sunteţi predispus la probleme de sănătate sau chiar la accidente. Ar fi bine sa evitaţi călătoriile. Odihniţi-vă mai mult!

RAC

Nu aveţi nici răbdare si nici energie pentru a duce la bun sfârşit ce aţi început. Nu este momentul sa va asumaţi noi responsabilităţi. După-amiază sunteţi predispus la stări depresive. Păstraţi-vă calmul si ţineţi cont de sfaturile unui prieten apropiat!

LEU

Aveţi succes pe plan profesional, dar sunteţi nevoit sa rămâneţi la serviciu peste orele de program. Nu are rost va certaţi cu un coleg mai in vârsta doar pentru ca nu este de acord cu dumneavoastră. Va recomandam sa nu cereţi nimănui să facă ceea ce dumneavoastră nu aţi accepta. Fiţi mai atent la problemele partenerului de viaţă!

FECIOARĂ

Dimineaţa aveţi de făcut mai multe drumuri scurte si sunteţi nevoit să faceţi cumpărături urgente. Pentru a termina la timp, ar fi bine sa cereţi ajutorul unui prieten. Dacă circulaţi cu maşina, vă recomandăm sa nu va grăbiţi. Există riscul sa fiţi implicat într-un accident.

BALANŢĂ

Este posibil să vă enervaţi si sa nu mai aveţi răbdare sa terminaţi o lucrare pe care aţi amânat-o de mai multe ori. Va recomandam sa nu va pripiţi, pentru ca riscaţi sa stricaţi si ce aţi făcut pana acum. Evitaţi discuţiile aprinse cu partenerul de viaţă! Nu este o zi bună pentru călătorii. Sunteţi predispus la accidente.

SCORPION

Dimineaţa, un prieten va roagă sa îl ajutaţi intr-o chestiune urgenta. Va sfătuim sa faceţi tot posibilul sa nu-l refuzaţi, chiar daca sunteţi foarte ocupat. Spre seara, este posibil să vă certaţi cu partenerul de viaţă pentru ca aţi cheltuit prea mult. Păstraţi-vă calmul!

SĂGETĂTOR

Doriţi sa va afirmaţi si faceţi eforturi mari la serviciu. Va sfătuim sa nu exageraţi, pentru ca nu sunteţi intr-o forma grozava. Nu este cazul sa va asumaţi riscuri. Şansele de succes sunt minime. Nu va pierdeţi răbdarea!

CAPRICORN

S-ar putea să aveţi o discuţie aprinsa cu partenerul de viata, din cauza neînţelegerilor pentru programul de mâine. Va recomandăm sa nu călătoriţi, pentru ca riscaţi să faceţi un accident.

VĂRSĂTOR

Aveţi o mare putere de concentrare, ceea ce va ajută mult la serviciu. După-amiază reuşiţi cu greu sa aplanaţi o discuţie in contradictoriu care ameninţă să degenereze in ceartă. Va recomandăm sa fiţi mai atent cu o persoană in vârstă.

PEŞTI

Daca trebuie sa călătoriţi, va sfătuim să fiţi prudent, pentru ca sunteţi predispus la accidente. Relaţiile cu anturajul sunt foarte bune, dar ar fi bine sa acordaţi mai multă atenţie persoanelor în vârstă din familie. Nu este o zi buna pentru întâlniri de afaceri, din cauza dificultăţilor de comunicare.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: