Horoscop

BERBEC

Dimineaţa sunteţi plin de energie şi dispus sa faceţi mari eforturi fizice. Va recomandam sa nu vă supraestimaţi, ca sa nu aveţi probleme cu sănătatea. După-amiază s-ar putea sa aveţi musafiri sau sa mergeţi in vizita la prieteni. Oricum, încercaţi să fiţi cumpătat! Ar fi bine sa va organizaţi mai eficient.

TAUR

Aveţi un spirit de iniţiativa deosebit, sunteţi tenace si încrezător in propriile forte. Relaţiile cu partenerul de viata sunt bune. Puteţi sa rezolvaţi probleme legate de cămin si de copii. Aveţi şanse sa rezolvaţi cu bine si problemele financiare, dar va sfătuim sa nu va pripiţi.

GEMENI

S-ar putea sa plecaţi intr-o călătorie in interes de familie, prilej cu care obţineţi un câştig neaşteptat. Aveţi tendinţa sa riscaţi prea mult. Va recomandam sa fiţi mai prudent si sa nu va forţaţi norocul. Ar fi bine sa ascultaţi sfaturile unei femei mai in vârstă.

RAC

Sunteţi intr-o forma excelenta si faceţi planuri îndrăzneţe. Puteţi avea succes in investiţii financiare pe termen lung, in demararea unei afaceri si in călătoriile in interes personal. Va sfătuim sa nu rataţi ocaziile care vi se oferă. Profitaţi de moralul ridicat de azi!

LEU

Dimineaţa aveţi o voinţa de fier si reuşiţi sa rezolvaţi o problema delicata la serviciu. Va sfătuim, insa, sa fiţi atent cum vorbiţi cu colegii, pentru ca sunteţi nervos si este posibil sa fiţi înţeles greşit. Aveţi grija sa nu faceţi aprecieri ironice la adresa celor din jur, ca sa nu va puneţi intr-o situaţii delicate!

FECIOARĂ

Daca este sa aveţi succes intr-o afacere, atunci veţi avea numai datorita încrederii in forţele proprii. Sunteţi foarte activ: aveţi întâlniri si faceţi o mulţime de drumuri scurte, in interes personal. Este posibil sa va întâlniţi cu un fost coleg, care va oferă posibilitatea unui câştig suplimentar. Va recomandam sa va temperaţi orgoliul si sa ascultaţi sfaturile unei rude apropiate.

BALANŢĂ

Aveţi o zi destul de încărcată, cu multe drumuri si probleme de rezolvat. Nu va faceţi griji! Reuşiţi sa faceţi fata cu succes. Singurele dificultăţi pe care le-aţi putea întâmpina sunt de natura materiala. Va sfătuim sa evitaţi speculaţiile.

SCORPION

Situaţia financiara va preocupa in mod deosebit. Sunteţi optimist si aveţi încredere in ajutorul oferit de un partener de afaceri si de prietenii apropiaţi. Totuşi, va recomandam sa fiţi prudent. Respectaţi legea cu stricteţe, ca sa nu intraţi in conflict cu autorităţile!

SĂGETĂTOR

La serviciu, sunteţi perseverent si aveţi voinţa sa terminaţi o lucrare importanta. După-amiază ar fi bine sa acordaţi mai multa atenţie unei persoane mai in vârsta din familie. Puteţi sa va bazaţi pe intuiţie. Este indicat sa evitaţi speculaţiile, pentru ca riscaţi sa va pierdeţi credibilitatea.

CAPRICORN

Aveţi realizări profesionale deosebite. Şefii va apreciază, dar unii colegi sunt invidioşi. Ar fi bine sa nu spuneţi chiar tot ce gândiţi, pentru ca s-ar putea sa deranjaţi multa lume. Deşi aveţi o putere mare de convingere, va recomandam sa fiţi mai reţinut.

VĂRSĂTOR

S-ar putea sa nu mai plecaţi intr-o delegaţie, din motive obiective. Puteţi sa va bucuraţi, pentru ca si aşa sunteţi foarte încărcat. Este posibil ca şefii sa va răsplătească pentru eforturile din ultima perioada. Va sfătuim sa ţineţi cont de intuiţie, dar sa ascultaţi si sfaturile partenerului de viata.

PEŞTI

Munciţi cu atâta entuziasm, încât riscaţi sa atrageţi invidia colegilor. Este posibil sa ajungeţi la discuţii cu persoana iubita, pentru ca staţi prea mult la serviciu. Ar fi bine sa acordaţi mai multa atenţie partenerului de viata. Încercaţi sa clarificaţi toate neînţelegerile!

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: