Horoscop

BERBEC

Găsiţi soluţii originale pentru problemele de la locul de muncă, dar să nu vă aşteptaţi la aprecieri din partea colegilor! După-amiază s-ar putea ca o persoană mai în vârstă să vă facă tot felul de reproşuri. Va recomandăm să nu vă lăsaţi provocat.

TAUR

Începeţi o activitate in care veţi avea succes şi de pe urma căreia veţi câştigă bine. Ar fi bine sa acceptaţi ajutorul unui prieten, că să treceţi cu bine peste toate obstacolele. Va sfătuim sa va temperaţi spiritul critic si sa nu declanşaţi discuţii in contradictoriu. Evitaţi speculaţiile!

GEMENI

Aveţi idei originale, care vă ajută să obţineţi câştiguri suplimentare. Un fost coleg vă propune să colaboraţi într-o afacere sau vă oferă un nou loc de munca. Va sfătuim să nu acceptaţi oferta pana când nu o întoarceţi pe toate fetele. Consultaţi-vă si cu partenerul de viaţă!

RAC

Este o zi favorabilă pentru contracte, colaborări, asocieri si investiţii. Pe plan sentimental, puteţi sa faceţi proiecte de viitor. Chiar daca sunteţi convins ca aveţi dreptate, va recomandam să respectaţi părerile celorlalţi.

LEU

Intenţionaţi să demaraţi o afacere. Puteţi fi optimist: aveţi şanse să găsiţi modalitatea optimă şi să obţineţi sprijin financiar. Cu sănătatea staţi bine, dar va sfătuim să acordaţi mai mult timp odihnei.

FECIOARĂ

Se anunţă o zi de neuitat, cel puţin pe plan sentimental. S-ar putea chiar sa luaţi decizia de a va căsători. Pe plan financiar, nu este cazul sa va faceţi griji. Va ajuta o ruda cu mai multa experienţă. Nu trataţi cu superficialitate problemele de serviciu!

BALANȚĂ

Dimineaţa s-ar putea sa aveţi dificultăţi financiare, dar reuşiţi le depăşiţi destul de uşor. Este o zi favorabila activităţilor artistice. Talentul, creativitatea si originalitatea va sigura succesul in societate. Va recomandam sa nu neglijaţi problemele familiale.

SCORPION

Aveţi norocul sa faceţi cunoştinţă cu o persoana importantă, cu experienţă in afaceri, care este dispusă să vă înveţe cate ceva. S-ar putea ca aceasta întâlnire să vă stimuleze sa faceţi planuri îndrăzneţe. Daca sunteţi perseverent si aveţi răbdare, veţi reuşi. Va sfătuim sa nu va bazaţi doar pe intuiţie si sa analizaţi totul la rece.

SĂGETĂTOR

Zi obositoare, cu multă alergătură - dar veţi vedea ca a meritat efortul. Se pare ca vă pregătiţi pentru o călătorie importantă, ce poate reprezenta un mare pas in carieră. Partenerul de viaţă vă încurajează. Va sfătuim să nu neglijaţi odihna.

CAPRICORN

Va ambiţionaţi sa terminaţi o lucrare in casa, începută mai demult. O ruda va ajuta cu bani, dar vrea sa-si impună ideile. Evitaţi cearta, pentru ca riscaţi sa rupeţi relaţiile! In general, ar fi bine sa evitaţi discuţiile in contradictoriu.

VĂRSĂTOR

Aveţi ocazia sa rezolvaţi o problema legata de cămin. Puteţi să cumpăraţi o casă nouă sau să faceţi un schimb de locuinţa. O femeie mai in vârsta din familie se opune planurilor dumneavoastră, dar vă sfătuim sa nu va lăsaţi influenţat.

PEȘTI

Aveţi o zi buna pe plan profesional si in viata particulara. Dimineaţa, sunteţi plin de energie si reuşiţi sa-i mobilizaţi pe cei din jur. Partenerul de viata va susţine. Va sfătuim sa profitaţi de ideile originale care va vin astăzi. Gândiţi-vă la proiecte pe termen lung!

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: