Horoscop

BERBEC

Nu este o zi bună pentru investiţii sau pentru afaceri. n cursul dimineţii primiţi o veste de la o rudă apropiată care va schimba planurile in legătura cu o călătorie. Va sfătuim să evitaţi activităţile care necesita atenţie si putere de concentrare.

TAUR

Astăzi nu este recomandabil să vă asumaţi noi responsabilităţi la locul de munca. Amânaţi deciziile importante si păstraţi-vă calmul în discuţiile cu colegii! Situaţia financiară este destul de bună, dar simţul practic este redus si va poate crea probleme in afaceri.

GEMENI

Grijile pe care vi le faceţi nu sunt justificate. Aveţi şanse reale de reuşită, atât pe plan social, cat si sentimental. Nervozitatea pe care o resimţiţi se datorează oboselii acumulate. Ocupaţi-vă de activităţi de rutina si odihniţi-vă mai mult!

RAC

Sunteţi cam confuz si s-ar putea sa nu-i înţelegeţi corect pe cei din jur. Se pare ca nici intuiţia nu va ajuta astăzi, dar vă puteţi baza pe sfaturile unei rude mai in vârstă. Va recomandăm sa evitaţi Întâlnirile de afaceri si să amânaţi deciziile importante.

LEU

Nu sunteţi in forma si nu va simţiţi în stare sa terminaţi o lucrare importanta. Va recomandam sa nu va asumaţi noi responsabilităţi, pentru ca riscaţi sa va irosiţi energia. În partea a doua a zilei sunteţi invitat la o petrecere, unde vă simţiţi excelent alături de partenerul de viaţă şi de prietenii apropiaţi.

FECIOARĂ

In prima parte a zilei, o cunoştinţa va solicita sprijinul intr-o problema de afaceri, de pe urma căreia veţi avea de câştigat si dumneavoastră pe plan financiar. Evitaţi speculaţiile de orice natura! După o zi destul de agitata, petreceţi o seară romantică împreună cu persoană iubita.

BALANŢĂ

O rudă mai in vârsta va ajuta să luaţi o decizie importanta in privinţa relaţiilor sentimentale. Simţul practic nu va ajută astăzi, dar va puteţi baza pe sprijinul familiei si al prietenilor. Evitaţi discuţiile in contradictoriu!

SCORPION

Se pare ca traversaţi o perioada in care lipsa banilor va nelinisteste. In prima parte a zilei, nu este exclus să întâmpinaţi dificultăţi la locul de munca. Colegii şi şefii va înţeleg si vă ajută. N-ar strica sa acordaţi mai multa atentţe familiei.

SĂGETĂTOR

Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere. Va sfătuim să nu luaţi o decizie astăzi, pentru ca riscaţi sa nu fie cea mai buna. Relaţiile sentimentale decurg foarte bine. Petreceţi o seara romantica în compania partenerului de viata.

CAPRICORN

Ar fi bine să nu vă faceţi un program strict, pentru ca veţi fi nevoit sa-l schimbaţi de câteva ori pe parcursul zilei. Faceţi mai multe drumuri scurte in interesul familiei. Este o zi favorabilă rezolvării unor probleme financiare. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

VĂRSĂTOR

În cursul dimineţii s-ar putea sa fiţi cam confuz. Va sfătuim sa lăsaţi afacerile pe mâine, oricât ar părea de urgente, altfel riscaţi sa luaţi decizii greşite, cu consecinţe grave. In schimb, pe plan sentimental parcurgeţi o perioada favorabila, dominata de romantism, ceea ce va ajută să vă păstraţi moralul ridicat.

PEȘTI

în prima parte a zilei nu vă reuşeşte mai nimic si simţiţi că vă irosiţi energia. Prietenii si familia va înţeleg si va ajuta. Va sfătuim să fiţi prudent şi să nu refuzaţi ajutorul pe care vi-l oferă o persoană mai in vârsta din familie.

Vizualizări: 305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: