Horoscop

Berbec

Sunteţi foarte bine dispus şi colaboraţi bine cu partenerii de afaceri. Puteţi aborda cu încredere activităţi delicate pe plan social. Dispuneţi de suficientă energie pentru a face faţă tuturor responsabilităţilor. Sunteţi foarte comunicativ, însă vă sfătuim să-i lăsaţi şi pe ceilalţi să vorbească.

Taur

Dimineaţă s-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o scurtă călătorie în interesul familiei. Este o zi bună pentru comunicarea cu persoane mai tinere şi pentru negocieri. După-amiază reuşiţi să terminaţi o lucrare importantă, în care aţi investit timp şi bani. Nu este exclus să vă loviţi de dificultăţi financiare.

Gemeni

Sunteţi foarte ocupat cu problemele unei rude mai în vârstă. Pe plan social, traversaţi o perioadă bună şi aveţi ocazia să vă îndepliniţi visele. Puteţi avea reuşite remarcabile. Eforturile investite într-o afacere încep să dea roade. Vă recomandăm să vă păstraţi modestia.

Rac

Este o zi favorabilă comunicării şi călătoriilor scurte în interes de afaceri. Reuşiţi să luaţi o decizie inspirată în privinţa relaţiilor sentimentale. Aveţi un spirit de iniţiativă deosebit, care vă garantează succesul pe plan social şi sentimental.

Leu

Sunteţi comunicativ şi convingător şi reuşiţi să aplanaţi un conflict apărut în cercul dumneavoastră de prieteni. După-amiază, obţineţi un câştig frumos dintr-o activitate comercială. În schimb, este posibil să suferiţi un eşec pe plan sentimental. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi optimismul.

Fecioara

Vă hotărâţi să faceţi o investiţie profitabilă pentru familie şi trebuie să faceţi mai multe drumuri scurte. S-ar putea să daţi piept cu birocraţia, dar reuşiţi să vă descurcaţi. Sfaturile pe care le primiţi de la un prieten cu experienţă vă vor ajuta mult. Totuşi, vă recomandăm să nu subestimaţi intuiţia partenerului de viaţă.

Balanţa

Vă simţiţi foarte bine la o întâlnire cu prietenii, unde vă faceţi remarcat prin talentul de orator. Vă recomandăm să fiţi cumpătat la masă, pentru că sunteţi predispus la probleme digestive. Relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune, iar pe plan financiar nu aveţi nici un fel de probleme.

Scorpion

Dacă vi se propune o colaborare, vă sfătuim să nu ezitaţi. Aveţi toate şansele să câştigaţi bine. După-amiază luaţi decizia să încheiaţi o tranzacţie. În curând se va dovedi că aţi fost inspirat. Se pare că norocul vă zâmbeşte şi dificultăţile vă ocolesc. Totuşi, ar fi bine să ţineţi seama şi de sfaturile partenerului de viaţă.

Săgetător

Luaţi o decizie inspirată şi reuşiţi să rezolvaţi o problemă financiară importantă. Sunteţi hotărât să terminaţi o lucrare începută mai demult şi să vă ocupaţi serios de afaceri. Este o zi favorabilă comunicării cu rudele mai în vârstă. Vă recomandăm să nu faceţi promisiuni pe care nu le puteţi respecta.

Capricorn

Dimineaţă luaţi o decizie care vă răstoarnă toate planurile. S-ar putea să plecaţi într-o scurtă călătorie în interes de familie. Puteţi avea succes pe plan financiar, însă ar fi bine să evitaţi orice fel de speculaţii. Dacă aveţi de luat hotărâri importante, vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia.

Vărsător

Dimineaţă primiţi o sumă mare de bani şi aveţi posibilitatea să porniţi o afacere. Comunicaţi foarte bine şi aveţi o putere de convingere care vă ajută mult pe plan social. Dacă intenţionaţi să faceţi schimbări în casă, vă recomandăm să ţineţi cont şi de ideile partenerului de viaţă.

Peşti

Aveţi ocazia să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor sentimentale. Dimineaţa sunteţi foarte ocupat, dar prietenii şi familia vă ajută să rezolvaţi toate problemele. Vi se oferă ocazia să obţineţi mici câştiguri, însă vă recomandăm să evitaţi speculaţiile.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: