Horoscop

Berbec

Încercaţi să nu vă asumaţi riscuri! Nervozitatea vă poate crea mari probleme. Evitaţi să conduceţi maşina! Sunteţi predispus la accidente. Nu este momentul să provocaţi discuţii în contradictoriu.

Taur

Aveţi o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat. Dimineaţă sunteţi puţin agitat şi încercaţi să rezolvaţi mai multe treburi deodată. Vă sfătuim să vă faceţi un plan detaliat şi să acceptaţi ajutorul familiei. Spre seară, vă liniştiţi şi simţiţi nevoia să vă întâlniţi cu prietenii.

Gemeni

Din cauza stresului, sunteţi predispus la probleme de sănătate sau chiar accidente. Vă recomandăm să nu faceţi eforturi fizice sau intelectuale deosebite. Ar fi bine să evitaţi călătoriile lungi şi petrecerile, pentru că sunteţi destul de obosit. Nu vă lăsaţi enervat de lucruri mărunte!

Rac

Dimineaţa s-ar putea ca un coleg să vă dea o veste care vă tulbură. Vă sfătuim să nu vă exteriorizaţi, ca să nu le transmiteţi şi celor din jur starea de nervozitate. Menajaţi-vă sănătatea şi evitaţi eforturile intense! În caz contrar, există riscul să faceţi un accident cerebral sau un infarct.

Leu

Se întrevede o zi foarte agitată. Dimineaţă sunteţi nevoit să îi spuneţi unui prieten care vă vizitează că nu aveţi timp de el. Vă pregătiţi pentru o călătorie şi vă enervaţi pe măsură ce constataţi câte lucruri vă lipsesc. Nu uitaţi că la nervi se iau cele mai proaste decizii!

Fecioara

Dimineaţa sunteţi obosit şi nervos, după un drum lung. Ar fi bine să vă stăpâniţi şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu, pentru că riscaţi să declanşaţi un conflict. Va recomandăm să nu mergeţi în vizite, chiar dacă partenerul de viaţă insistă. Odihniţi-va şi recuperaţi orele de somn pierdute!

Balanţa

Nu aveţi răbdare să vă analizaţi proiectele şi vă grăbiţi să le puneţi în practică. Vă recomandăm să nu vă ambiţionaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele. Ar fi bine să acceptaţi ajutorul prietenilor. O persoană mai în vârstă vă oferă sfaturi utile pentru a aplana un conflict.

Scorpion

Oboseală acumulată vă face să fiţi foarte agitat. Ar trebui să vă odihniţi mai mult. Fiţi foarte prudent, pentru că există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie! S-ar putea să izbucnească o ceartă cu o persoană mai în vârstă din familie.

Săgetător

Dimineaţă plecaţi într-o călătorie foarte importantă, din care este posibil să vă întoarceţi cu o mare sumă de bani. Pe drum, vi se propune să vă asociaţi într-o afacere. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile pe un ton ridicat şi să nu vă susţineţi opiniile cu încăpăţânare.

Ar fi bine să vă abţineţi de la speculaţii.

Capricorn

Începeţi ziua foarte agitat, alergând după un împrumut urgent. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul, pentru că sunteţi predispus la accidente cerebrale sau infarct. Aveţi răbdare! După-amiază, ajutorul va veni de la cineva apropiat. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţia partenerului de viaţă.

Vărsător

Vă simţiţi excelent, sunteţi relaxat şi nimic nu vă poate tulbura. Mai mult, reuşiţi să calmaţi o persoană foarte agitată. S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că sunteţi indiferent şi că nu vă ocupaţi îndeajuns de problemele familiei. Spre seară, asistaţi la o întâmplare neplăcută, care vă pune pe gânduri.

Peşti

Un prieten vă propune să plecaţi într-o excursie, dar faptul că nu aveţi bani vă face să fiţi irascibil şi să căutaţi cearta cu lumânarea. Nu îi căutaţi nod în papură persoanei iubite! Vă recomandăm să fiţi atent la volan. Există riscul să aveţi un accident cu maşină.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: