Horoscop

BERBEC

S-ar putea să fiţi indispus din cauza unui eşec în afaceri sau a unei discuţii în contradictoriu cu un prieten. Relaţiile cu persoana iubită pot deveni încordate dacă refuzaţi să mergeţi într-o vizită. Vă sfătuim să fiţi mai diplomat în relaţiile cu cei apropiaţi. Încercaţi să vă relaxaţi mai mult!

TAUR

Vă recomandăm să vă amânaţi vizitele planificate pentru azi. S-ar prea putea să nu decurgă întocmai cum aţi dori. Împreună cu partenerul de viaţă, puteţi să faceţi planuri în legătură cu locuinţa. După-amiază s-ar putea să câştigaţi o sumă importantă sau vi se propună o colaborare avantajoasă. Nu vă grăbiţi să luaţi o decizie!

GEMENI

S-ar putea să aveţi o neînţelegere cu persoana iubită şi să plecaţi într-o excursie cu prietenii. Nu exageraţi pozând în victimă! Vă sfătuim să nu hotărâţi nimic astăzi în privinţa relaţiilor sentimentale, pentru că s-ar putea să regretaţi.

RAC

Dimineaţa sunteţi dezamăgit de un partener de afaceri în care aţi avut mare încredere. Nu puneţi la suflet! Sunteţi energic şi aveţi mari şanse de reuşită în tot ce faceţi împreună cu persoană iubita. Din cauza problemelor financiare, s-ar putea să amânaţi o călătorie.

LEU

S-ar putea că o dispută cu o femeie mai în vârstă din familie să va dea de gândit. N-ar strică să va întrebaţi dacă aveţi o atitudine corectă faţă de cei din jur. Vă sfătuim să fiţi mai prudent, ca să evitaţi un scandal sau o decepţie pe plan sentimental.

Menajaţi-vă sănătatea!

FECIOARA

S-ar putea ca o întâlnire de afaceri să nu decurgă conform aşteptărilor şi să rămâneţi cu un gust amar. Nu vă descurajaţi! Pur şi simplu, azi nu este o zi bună pentru afaceri. Aveţi şanse să petreceţi momente plăcute alături de persoana iubită. Faceţi planuri în legătură cu o călătorie la rude.

BALANŢA

Chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă relaxaţi. Dimineaţa aveţi de gând să cheltuiţi o sumă importantă. Fiţi prudent, nu este un moment favorabil investiţiilor sau cheltuielilor mari! S-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care vă determină să vă schimbaţi planurile de viitor.

SCORPION

Nu este momentul să începeţi noi activităţi. S-ar putea să nu găsiţi cele mai bune soluţii şi să aveţi parte de o dezamăgire. Dimineaţa sunteţi cam visător şi aveţi tendinţa să neglijaţi probleme importante. Ar fi bine să vă faceţi un plan foarte strict.

SĂGETĂTOR

S-ar putea că cei din jur să nu vă aprecieze ideile la adevărată lor valoare, dar asta nu vă descurajează. Vă sfătuim să nu semnaţi acte oficiale şi să amânaţi planurile referitoare la pornirea unei afaceri. În schimb, puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental şi în relaţiile cu persoanele mai tinere din familie.

CAPRICORN

Evenimente neprevăzute vă determină să vă schimbaţi programul. S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o delegaţie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Vă recomandăm să daţi dovadă de mult calm, pentru că numai astfel puteţi evita o ceartă în familie.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să nu intraţi nici azi în posesia unor bani pe care trebuia să îi primiţi zilele trecute. Amânarea unei călătorii planificate mai demult vă poate afecta relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să aşteptaţi zile mai bune.

PEŞTI

Sunteţi cu capul în nori şi s-ar putea să pierdeţi din vedere probleme importante. Vă recomandăm să nu începeţi proiecte noi, pentru că aveţi tendinţa să acţionaţi superficial şi riscaţi să compromiteţi totul. Puteţi rezolva tot ce v-aţi propus, cu condiţia să vă concentraţi asupra aspectelor cu adevărat importante.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: