Horoscop

Berbec

Aveţi o zi destul de agitată. Se pare că aveţi nevoie urgent de o sumă mare de bani şi nu găsiţi pe nimeni dispus să vă împrumute. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul pentru că sunteţi predispus la probleme de sănătate. Evitaţi certurile cu partenerul de viaţă.

Taur

Munciţi prea mult şi începeţi să resimţiţi oboseala acumulată. Aveţi grijă pentru că riscaţi să aveţi mari probleme de sănătate. După-amiază s-ar putea să aveţi probleme de natură financiară. Nu vă faceţi griji, se rezolvă nesperat de repede.

Gemeni

Începeţi ziua indispus şi sunteţi irascibil. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, s-ar putea să declanşaţi un conflict la locul de muncă. Vă sfătuim să profitaţi de timpul liber pentru a vă odihni.

Rac

De dimineaţă s-ar putea să primiţi o veste neplăcută, care vă determină să vă schimbaţi programul stabilit. Sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie. Nu vă faceţi griji, pentru că partenerul de viaţă vă va fi alături.

Leu

Astăzi ar fi bine să nu vă asumaţi niciun risc. Evitaţi discuţiile în contradictoriu la locul de muncă, pentru că este posibil să aveţi discuţii cu şefii. Vă sfătuim să nu vă deplasaţi cu autoturismul, pentru că sunteţi predispus la accidente.

Fecioară

Astăzi aveţi o zi foarte aglomerată la locul de muncă. Sunteţi foarte agitat, pentru că nu ştiţi de unde să începeţi. Vă recomandăm să acordaţi prioritate problemelor importante. Petreceţi o seară frumoasă împreună cu persoana iubită.

Balanţă

Astăzi sunteţi irascibil şi ar fi bine să vă limitaţi la activităţi de rutină. Este recomandabil să evitaţi călătoriile şi vizitele prelungite. Spre seară, vi se propune o afacere. Vă sfătuim să nu luaţi decizii în grabă. 

Scorpion

De dimineaţă primiţi o veste neplăcută de la şeful dumneavoastră, care vă indispune pentru tot restul zilei. Se pare că este vorba de o penalizare. Vă sfătuim să nu vă manifestaţi nervozitatea. Un coleg vă este alături şi vă dă sfaturi utile.

Săgetător

Astăzi s-ar putea să lucraţi mult peste program. Nu vă descurajaţi pentru că se anunţă reuşite pe plan profesional. Aveţi grijă, pentru că aveţi colegi invidioşi, care încearcă să vă atragă într-o ceartă. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Capricorn

Astăzi este indicat să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie. S-ar putea să aveţi probleme de natură financiară. În a doua parte a zilei vă recomandăm să evitaţi călătoriile. Odihniţi-vă mai mult!

Vărsător

Sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu vă grăbiţi, pentru că există riscul să fiţi implicat într-un accident. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri. Nu vă neglijaţi partenerul de viaţă!

Peşti

Prietenii vă invită într-o mică excursie. Dacă acceptaţi invitaţia, s-ar putea ca relaţiile parteneriale să se tensioneze şi chiar să aveţi o discuţie aprinsă. Vă sfătuim să nu vă consultaţi şi cu ceilalţi membri ai familiei şi să nu luaţi o decizie de unul singur.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: