Horoscop

Berbec

Dimineaţa s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care vă farmecă. Vă sfătuim să fiţi prudent şi modest. În privinţa afacerilor, ar fi bine să nu riscaţi nimic. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Taur

Sunteţi inventiv, bine dispus şi gata să întindeţi o mână de ajutor oricui are nevoie. Reuşiţi să vă afirmaţi la locul de muncă. Relaţiile cu prietenii şi familia sunt foarte bune. Spre seară, sunteţi romantic şi nu este exclus să faceţi un cadou persoanei iubite. Vă recomandăm să nu neglijaţi odihna.

Gemeni

Aveţi şanse să cumpăraţi un obiect de valoare, dorit de multă vreme de întreaga familie. După-amiaza este posibil să vă schimbaţi programul din cauza unor probleme de serviciu. Nu este nimic grav, dar va fi nevoie să rămâneţi la muncă până seara târziu.

Rac

Cei din jur vă apreciază pentru atitudinea deschisă pe care o aveţi. Relaţiile parteneriale au o evoluţie foarte bună. Sunteţi dispus să vă ajutaţi colegii şi să le oferiţi sfaturi utile. Aveţi grijă să nu promiteţi decât ceea ce depinde de dumneavoastră!

Leu

Se anunţă o zi deosebită, cel puţin pe plan sentimental. La o petrecere, faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită. S-ar putea ca atracţia să fie reciprocă şi să ajungeţi la o prietenie durabilă. Vă sfătuim să nu plecaţi urechea la vorbele unui aşa-zis prieten, care ar putea fi invidios.

Fecioară

Sunt şanse să faceţi un pas foarte important în viaţă. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să mergeţi înainte, dacă sunteţi hotărât. Ar fi bine să nu neglijaţi problemele profesionale.

Balanţă

Dimineaţa sunteţi dezamăgit din cauza unui eşec financiar şi deveniţi indiferent la tot ce se întâmpla în jur. Vă sfătuim să fiţi mai optimist şi mai activ. După-amiază, s-ar putea ca o rudă să vă facă o surpriză plăcută.

Scorpion

Eşecul într-o afacere vă ambiţionează şi sunteţi tentat să vă asumaţi mai multe riscuri. Nu este cazul să vă lăsaţi descurajat. Pur şi simplu, nu este o zi bună pentru afaceri. Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale. Aveţi ocazia să petreceţi clipe de neuitat în compania persoanei iubite.

Săgetător

Schimbările de care aveţi parte pe plan sentimental sunt benefice. În societate, aveţi o vervă deosebită şi puteţi lega cu uşurinţă prietenii noi. Nu este exclus să stabiliţi o relaţie care va evolua rapid către căsătorie. Vă sfătuim să nu neglijaţi problemele de serviciu.

Capricorn

Dimineaţa vă reîntâlniţi cu o persoană cu care nu v-aţi văzut de mult timp. Relaţiile cu prietenii şi cu rudele sunt foarte bune. Vă recomandăm să rezolvaţi problemele de familie pe care le-aţi tot amânat. Puteţi să ţineţi cont de intuiţie, dar nu neglijaţi sfaturile unei femei mai în vârstă!

Vărsător

Dacă aveţi ocazia să plecaţi într-o călătorie cu persoana iubită, ar fi bine să nu staţi pe gânduri, pentru că o mică escapada poate aduce un suflu nou relaţiei. Vă sfătuim să nu vă implicaţi în afaceri. Astăzi există riscul să nu aveţi noroc de parteneri prea corecţi. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie.

Peşti

Este o zi favorabilă deciziilor importante. Puteţi să vă faceţi planuri serioase în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale. Vă recomandăm să nu vă ocupaţi de afaceri, pentru că flerul nu vă ajută prea mult. Este posibil să reîntâlniţi un prieten vechi şi să reînnodaţi relaţiile.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: