Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

Berbec
Starea interioară nu este foarte optimistă, mai ales că şi cei de acasă ar putea contribui puţin la aceasta. Dar întâlnirea cu o cunoştinţă mai veche sau compania unei persoane de sex opus vă va remonta.

Taur
Veţi fi foarte solicitat, vă va căuta multă lume, dar nu aveţi chef să-i auziţi pe toţi. Nu vă eschivaţi pentru că o întâlnire sau o discuţie cu o persoană va juca un rol important pe ordinea de zi. Aţi putea afla răspunsuri la întrebări pe care nu le-aţi putut dezlega până acum.

Gemeni
Nivelul de energie este ridicat şi vă ajută să vă duceţi la îndeplinire toate planurile stabilite pentru această zi. Oricât de multe obligaţii aţi avea şi oricât de multe ar fi problemele cu care vă confruntaţi, ar trebui să vă faceţi timp şi pentru cel drag.

Rac
Vă petreceţi ziua încercând să separaţi pasiunea de posesivitate. Încercaţi să nu vă apucaţi astăzi de multe probleme. Mai mult ca sigur, nu veţi reuşi să le rezolvaţi în timp scurt, aşa cum vă doriţi. În schimb, pentru a vă păstra sănătatea şi a vă recupera voia bună, acordaţi-vă mai multe momente libere.

Leu
Sunteţi foarte comunicativ şi de aceea vă veţi implica în mai multe discuţii serioase la locul de muncă. Sunteţi nemulţumit şi iritat fără un motiv anume. Deşi nu simţiţi oboseala, aceasta îşi spune cuvântul, s-ar putea să fie motivul stării de nelinişte. Încercaţi să discutaţi cu prietenii, poate vă veţi mai relaxa.

Fecioară
Starea emoţională pe care o aveţi astăzi vă împiedică să faceţi ceea ce vă doriţi. Energia de care daţi dovadă vă va ajuta să aveţi o revenire spectaculoasă în urma neplăcerilor pe care le-aţi avut de curând. Gândul vă este la distracţie sau la sport.

Balanţă
Persoana iubită vă va propune să petreceţi aceste zile exclusiv în doi, fără să vă amintiţi de necazurile apărute în ultima vreme. Puteţi profita de această ocazie ca să mai alungaţi din stres. Colegii de la birou vă susţin în noua poziţie de coordonator şi astfel o să reuşiţi să duceţi la bun sfârşit proiectele propuse.

Scorpion
Copiii sau o persoană mai tânără din familie vă aduc bucurii, iar cei care vă iubesc vă vor dovedi afectivitatea şi sinceritatea lor. Zilele următoare veţi avea parte de o surpriză de proporţii din partea unuia dintre prieteni. Per ansamblu veţi avea o scurtă perioadă destul de plăcută. Dintr-odată vă simţiţi foarte obosit şi simţiţi nevoia să vă odihniţi.

Săgetător
Sunteţi deosebit de sociabil şi vioi, ceea ce vă atrage simpatia colegilor. N-ar fi exclus să aplanaţi o ceartă mai veche şi să aflaţi că unul dintre superiori şi-a programat o vizită la dumneavoastră acasă. Fiţi pregătit să-l trataţi cum se cuvine.

Capricorn
Zilele acestea s-ar putea să vă întâlniţi cu cineva care vă va face să vă îndrăgostiţi. Înainte de a vă implica trebuie să vă gândiţi care sunt priorităţile, nu de alta, dar un eşec v-ar putea complexa. O femeie încearcă să vă convingă de unele lucruri pe care însă nu le luaţi în seamă.

Vărsător
Se pare că norocul vă favorizează. Dacă tot vă merg toate din plin în această perioadă, ar fi bine să vă luaţi măsuri pentru zilele care urmează, nu se ştie niciodată. Primiţi un ajutor semnificativ din partea persoanei iubite, care doreşte să vă sprijine într-un proiect pe care îl gândiţi.

Peşti
Zilele acestea preferaţi să staţi acasă sau veţi încerca să-i convingeţi pe cei dragi să faceţi o călătorie la munte, departe de stresul cotidian. S-ar putea să vă simţiţi slăbit şi datorită acestui lucru să fiţi şi puţin cam descurajat sau deprimat. Vă veţi reveni destul de repede, mai ales că sunt anumite lucruri pe care trebuie să le finalizaţi cât mai curând.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: