Horoscop

Berbec
Începeţi o nouă perioadă cu energie şi optimism. Vă place să vă înconjuraţi de oameni şi să vă împărtăşiţi ideile. Este posibil să vi se propună un nou proiect sau o activitate care să ţină de viaţa personală. Oricum, este vorba de o experienţă de lungă durată.

Taur
Comunicaţi cu uşurinţă şi de aceea reuşiţi întotdeauna să transmiteţi într-un mod constructiv tot ceea ce simţiţi. După o perioadă petrecută împreună cu familia şi cei dragi trebuie să reveniţi la realitate şi să vă ocupaţi de câteva treburi casnice.

Gemeni
Treaba merge bine la serviciu, vă puteţi concentra asupra sarcinilor şi toată lumea este mulţumită de rezultatele dumneavoastră. Aşteptaţi cu nerăbdare vacanţa. Aveţi nevoie să vă petreceţi mai mult timp cu partenerul de viaţă şi în acelaşi timp să faceţi câte ceva şi pentru propria persoană.

Rac
Se anunţă o perioadă plină la serviciu, cu multe şedinţe şi alte întruniri, poate chiar în oraş sau în afara lui. Pregătiţi-vă temeinic dacă vi se solicită vreo prezentare, căci este cazul să vă scoateţi la lumină calităţile şi să contribuiţi cu ideile dumneavoastră.

Leu
Sunteţi îngrijorat de o problemă care pare ceva mai dificilă decât v-aţi imaginat. Ar trebui să vă înfrângeţi orgoliul şi să discutaţi cu cineva, să vă informaţi sau să cereţi ajutor. Dieta de detoxifiere pe care aţi început-o de curând vă ajută să vă simţiţi mult mai bine.

Fecioară
Căutaţi noi modalităţi de distracţie pentru că v-aţi cam plictisit de repetatele ieşiri în oraş, prin puburi sau cluburi. Veţi fi în centrul atenţiei şi vă bucuraţi din plin de această postură. Vă place foarte mult compania persoanelor dragi din viaţa dumneavoastră şi de aceea alegeţi să petreceţi mereu cât mai mult timp cu ele.

Balanţă
Această dimineaţă vă găseşte foarte energic şi optimist. Sunteţi preocupat de înfăţişarea fizică şi parcă nu mai epuizaţi testarea diferitelor produse de întreţinere. În plus, când ajungeţi prin magazine vă întoarceţi sigur cu o pereche de încălţări sau cu vreun aparat electronic.

Scorpion
Sunteţi pus în situaţia de a face o alegere în privinţa unei probleme casnice. Toată lumea pare să-şi bage nasul, exprimându-şi părerea chiar şi atunci când nu aţi dat nici un semn că aţi dori să aflaţi şi opinia lor. Puteţi să-i puneţi la punct pe indiscreţi, căci în fond nici dumneavoastră nu interveniţi în deciziile lor.

Săgetător
Aveţi câteva discuţii acasă, în privinţa timpului pe care vi-l petreceţi cu familia. Chiar dacă vă arde numai de glume şi tot ce doriţi este să plecaţi seară de seară cu prietenii, există totuşi persoane importante care vă cer ajutorul. Va trebui să aveţi răbdare şi să le ascultaţi un pic.

Capricorn
Nu puteţi să vă daţi seama deocamdată cum să abordaţi o persoană insistentă, care pare să vrea să vă intre pe sub piele. Bunăvoinţa ei vi se pare cam suspectă, mai ales că nu i-aţi dat niciodată atenţie. Aşteptaţi să vedeţi ce intenţii are şi dacă este cazul să-i demontaţi planurile.

Vărsător
Aflaţi atât de multe noutăţi în ultima vreme, încât trebuie neapărat să vă organizaţi agenda şi să vă programaţi întâlnirile şi totodată să vă faceţi un plan pentru atingerea obiectivelor. În rest, nici un mare eveniment nu pare să bată la uşă. Nu vă întristaţi.

Peşti
Vă bucuraţi de momente frumoase în familie şi acest lucru vă face să vă simţiţi împlinit. Vă apucaţi de un nou proiect, poate chiar de o limbă străină, pentru că aveţi în faţă un domeniu care vă cere să vă lărgiţi neapărat cunoştinţele.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: