Horoscop

Berbec
O rudă apropiată se bucură de mica dumneavoastră victorie pe plan profesional pentru că asta înseamnă mai mulţi bani de care se poate folosi şi ea. Nu vă deranjează să împărţiţi ceea ce aveţi, dar vedeţi cum cei din casă văd succesul doar că pe o sursă de finanţare şi minimalizează efortul sau meritele pe care le-aţi depus.

Taur
Exploraţi cu foarte multă inteligenţă mediul şi aflaţi lucruri interesante care vă pot ajuta pe viitor. Cei din jur vă pot considera viclean, însă departe de dumneavoastră gândul să profitaţi de pe urma lor când  vânaţi doar conjuncturi fericite, şi nu greşelile altora.

Gemeni
Astăzi şi în zilele următoare vreţi să pasaţi altora responsabilitatea pentru faptele comise, tocmai din acest motiv tot întrebaţi în dreapta şi în stânga ce ar face în locul dumneavoastră.

Rac
Dragostea este unul dintre punctele tale slabe şi îţi cauţi un partener ca să experimentezi din nou o ipostază. Prietenii nu îţi înţeleg pasiunile, dar se tem că nu cumva să cazi pradă unui escroc sentimental.

Leu
Vrei să ajuţi pe cineva în mod cu totul dezinteresat şi mulţi dintre cei prezenţi în locul respectiv consideră că urmăreşti ceva. Te simţi jignit, ba chiar eşti indignat de vorbele pline de răutate spuse de cei din jur care au ales să nu facă nimic.

Fecioară
Tot procesul de la muncă te oboseşte, fie că este vorba despre explicaţii pe care trebuie să le dai ori sfaturi pentru cei mai tineri. Ţi se va atrage atenţia că ar trebui să îţi schimbi atitudinea, dar, din păcate, nu îţi poţi calma iritarea.

Balanţă
Pare că s-a aşternut o linişte suspectă peste locul de muncă, aşa că fii vigilent când vine vorba despre sarcinile de la lucru. Unii colegi vor în mod intenţionat să îţi distragă atenţia pentru a face greşeli ce vor fi taxate de superiori.

Scorpion
Mintea îţi este confuză şi la fel şi inima pentru că în timp ce prietenii toţi şi-au găsit propriul drum şi chiar o duc foarte bine, tu eşti în mijlocul necunoscutului. În loc să faci tot felul de analize care mai de care mai lipsite de sens, mai bine ai încerca să te adaptezi la locul de muncă şi să le dovedeşti de ce eşti în stare.

Săgetător
Îţi dai seama că haosul de la muncă este provocat de incapacitatea celor din jur de a coordona sarcinile, de aceea dai ordine şi faci ordine printre cei care comentează deciziile. În cele din urmă toţi îţi recunosc calităţile de lider şi chiar laşi o impresie foarte bună.

Capricorn
La începutul unui drum erai cât se poate de sigur pe tine, dar determinarea îţi este testată de un obstacol ce apare în cale atunci când vrei şi apar îndoielile. Crezi că ar fi mai bine să te opreşti pentru că faptul că nimic nu merge exact aşa cum ţi-ai dori şi în plus nici familia nu te susţine.

Vărsător
Sarcinile migăloase nu sunt pe placul tău şi de aceea încerci să le faci rapid, fără să le chibzuieşti. La capitolul disciplină stai destul de deficitar pentru că eşti destul de aerian şi nu te concentrezi prea bine.

Peşti
Înţelegi pentru prima dată unele sfaturi date de cei dragi pentru că treci printr-un moment financiar nefericit. Orice sumă primeşti de la cei dragi ţi se pare un ajutor de o importanţă majoră pentru că ai de plătit nişte datorii urgente pe care le-ai ignorat crezând că altcineva ţi le va plăti.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: