Horoscop

Berbec

Pe plan social si profesional, pot avea loc schimbări importante. La serviciu sunteţi apreciat pentru stilul de lucru. Spre seară, este posibil sa mergeţi la o petrecere cu prietenii. Va recomandăm să fiţi mai cumpătat, ca să nu aveţi probleme cu digestia. Nu neglijaţi relaţiile sentimentale!

Taur

S-ar putea ca în familie să apară tensiuni din cauza problemelor financiare. Nu va lăsaţi demoralizat! Ca să evitaţi un scandal, vă recomandăm să fiţi mai atent la ce spuneţi. Capacitatea de comunicare este foarte bună şi vă ajută să depăşiţi neînţelegerile cu partenerul de viaţă.

Gemeni

Sunteţi apreciat în societate, dar şi în familie. Pentru a încheia o afacere avantajoasă, vă sfătuim să vă folosiţi farmecul personal. Ar fi bine sa nu fiţi prea critic cu o persoană mai în vârstă din familie, ca să evitaţi tensionarea atmosferei.

Rac

Intenţionaţi să porniţi o afacere, dar aveţi de făcut mai multe drumuri, pentru acte. După-amiază vă pregătiţi să plecaţi într-o călătorie împreună cu un tânăr din familie. Este o zi buna pentru planuri de viitor. Aveţi idei realiste şi ingenioase.

Leu

Graţie intuiţiei, găsiţi o soluţie originală la o importantă problemă de serviciu. Pentru a o aplica, însă, ar trebui sa faceţi ore suplimentare. Va sfătuim să nu ezitaţi, pentru că munca o să vă fie apreciată. Spre seara, ar fi bine sa va gândiţi si la odihna.

Fecioara

Este posibil sa aveţi probleme cu banii, dar va sfătuim sa nu disperaţi, pentru ca după-amiaza vi se oferă o şansă neaşteptată. O rudă apropiată vă propune o colaborare pe termen lung. Evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă!

Balanţa

S-ar putea sa aveţi dificultăţi pe plan sentimental si sa fiţi nevoit sa luati o decizie importanta. Este o zi favorabila studiului. De asemenea, puteti sa va valorificati cunostintele teoretice acumulate pana acum. Va recomandam sa nu o riscati in speculatii financiare.

Scorpion

Aveti sanse sa rezolvati cu bine o problema sentimentala. Dimineata, un prieten va propune sa va asociati intr-o afacere pe care a inceput-o de curand. Va sfatuim sa acceptati. Spre seara, s-ar putea sa mergeti cu partenerul de viata intr-o vizita la prieteni.

Săgetător

Dimineata s-ar putea sa fiti nemulţumit pentru ca vi s-a anulat o delegaţie. Va sfătuim sa nu va enervaţi. Oricum, nu este o zi favorabilă călătoriilor lungi. După-amiază, întâlniţi o persoană cu care începeţi o colaborare pe termen lung.

Capricorn

Pe plan profesional, schimbări in bine: fie găsiţi un alt loc de munca, mai bine platit, fie sunteti avansat. Partenerul de viaţă nu este incantat, pentru ca va trebui sa munciţi mai mult. Va recomandam sa nu luati decizii in grabă.

Vărsător

Dimineata vă îmbunătăţiţi simtitor situatia financiara. S-ar putea sa primiti o mostenire sau plata pentru o lucrare incheiata de curând. Va sfătuim să vă îngrijiţi sănătatea şi să vă odihniţi mai mult.

Peşti

Va simtiti in forma si sunteti hotarat sa profitati de situatie. Puteti avea succes in afaceri, in calatorii si pe plan sentimental. Reusitele de la serviciu va entuziasmeaza, iar cu sanatatea nu aveti nici un fel de probleme.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: