HOROSCOP

Berbec

Aveţi posibilitatea să câştigaţi bine cu prilejul unei călătorii în interes personal. Sunteţi tentat să vă asumaţi riscuri prea mari. Vă recomandăm să fiţi prudent şi să nu forţaţi norocul. O rudă apropiată vă ajută cu sfaturi utile. Nu vă neglijaţi nici intuiţia!

Taur

Parcurgeţi o perioadă importanţa, în care aveţi şansa să faceţi schimbări radicale în domeniul afacerilor. Este un bun moment pentru a încheia contracte şi pentru a semna documente oficiale. Vă recomandăm sa aveţi răbdare şi să nu alergaţi după rezultate imediate.

Gemeni

Azi aveţi noroc şi puteţi să depăşiţi orice dificultate. Este o zi bună pentru examene şi proiecte. Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Evitaţi să vă certaţi cu un membru mai în vârstă al familiei!

Rac

S-ar putea să întâmpinaţi greutăţi în afaceri, din cauza colaborării dificile cu o femeie. Nu este cazul să vă îngrijoraţi, aveţi capacitatea să depăşiţi această problemă. Ar fi bine să vă ocupaţi mai mult de problemele casnice. Ascultaţi-vă intuiţia şi evitaţi speculaţiile!

Leu

La serviciu, sunteţi perseverent şi ţineţi neapărat să duceţi la bun sfârşit o lucrare delicată. După-amiaza, ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie celor tineri din familie. Vă recomandăm să nu faceţi promisiuni pe care nu le puteţi respecta. Riscaţi să vă pierdeţi credibilitatea.

Fecioară

Dimineaţa s-ar putea să nu mai plecaţi într-o călătorie în interes personal, din motive independente de dumneavoastră. Este mai bine aşa, oricum aveaţi un program foarte încărcat. La serviciu, munciţi cu pasiune şi rezolvaţi probleme dificile. Vă recomandăm să nu neglijaţi sfaturile unui prieten apropiat.

Balanţă

Partenerii de afaceri vă apreciază ideile originale şi vă susţin iniţiativele legate de o investiţie. Profitaţi de acest context favorabil! Sunteţi plin de energie şi puteţi duce totul la bun sfârşit. Situaţia financiară nu vă mulţumeşte pe deplin, dar totul se va rezolva în curând.

Scorpion

Puteţi avea succes în afaceri. Aveţi idei bune şi luaţi decizii inspirate. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colaboratorii. Dacă reuşiţi să rămâneţi calm, veţi avea numai de câştigat. Spre seară, vă vizitează un prieten bun care vă invită la o petrecere.

Săgetător

Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie problemelor sentimentale, chiar dacă sunteţi foarte preocupat de carieră. Intuiţia vă ajută să rezolvaţi probleme delicate, însă ar fi bine să ascultaţi şi părerile partenerului de viaţă. După-amiaza, o rudă mai în vârstă vă cere ajutorul într-o problemă de sănătate.

Capricorn

Aveţi o zi grea la serviciu, cu multe probleme de rezolvat. Vă descurcaţi iar colegii vă apreciază perseverenţa şi ideile originale. Relaţiile parteneriale sunt excelente, dar vă recomandăm să fiţi mai diplomat. Ascultaţi şi părerile celor din jur!

Vărsător

Cu multă perseverenţă, reuşiţi să rezolvaţi problemele de serviciu. Azi sunteţi nervos şi riscaţi să vă treziţi în situaţii neplăcute. Vă recomandăm să fiţi atent cum vorbiţi cu şefii şi cu colegii. Nu îi judecaţi pe cei din jur!

Peşti

Sunt favorizate întâlnirile cu prietenii şi călătoriile. Aveţi mari şanse de reuşită în afaceri. Faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă care vă propune o colaborare avantajoasă. Vă recomandăm să temperaţi orgoliul şi să ascultaţi sfaturile partenerului de viaţă.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: