HOROSCOP

Berbec  

Vă bucuraţi de armonie în familie şi aveţi succes în toate activităţile legate de cămin. Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să rezolvaţi mai uşor problemele. Puteţi face planuri de viitor. Ar fi bine să ţineţi cont de sfatul unei persoane mai în vârstă.

Taur

Sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul de mai multe ori. În prima parte a zilei, aveţi de făcut mai multe drumuri scurte în interesul partenerului de viaţă şi pentru cămin. Astăzi puteţi rezolva mai uşor problemele financiare. Pentru luarea deciziilor importante, puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Gemeni

Vi se oferă noi perspective atât pe plan social, cât şi sentimental. La o petrecere cu prietenii, faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă farmecă din prima clipă. Nu este exclus să legaţi o prietenie de durată. În cursul serii, o rudă apropiată vă vizitează pe neaşteptate.

Rac

Ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri planificate pentru astăzi. S-ar putea să aveţi dificultăţi de comunicare. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie familiei. După-amiaza vă pregătiţi pentru o călătorie în interesul familiei, împreună cu partenerul de viaţă.

Leu

Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin şi de afaceri. Partenerii de afaceri sunt de acord cu schimbările pe care le propuneţi, dar ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile lor. Nu vă angajaţi în mai multe activităţi în acelaşi timp! Riscaţi să nu duceţi nimic la bun sfârşit.

Fecioară

Relaţiile parteneriale sunt foarte bune. Pe plan profesional, însă, starea de confuzie şi atmosfera tensionată vă predispun la greşeli. Evitaţi discuţiile în contradictoriu. Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp odihnei şi activităţilor relaxante.

Balanţă

Intenţionaţi să faceţi o vizită la rude. Vă sfătuim să o amânaţi, pentru că există riscul să nu decurgă aşa cum v-aţi dori. În partea a doua a zilei, vi se propune o colaborare. Nu vă pripiţi în luarea unei decizii! S-ar putea să nu fie ceea ce pare la prima vedere.

Scorpion

Astăzi vă sfătuim să vă odihniţi, chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat. În prima parte a zilei sunteţi tentat să cheltuiţi o sumă mare de bani. Fiţi prudent! Nu este un moment favorabil investiţiilor. S-ar putea să faceţi schimbări majore în cămin, care se pot dovedi benefice pe plan sentimental.

Săgetător

Nu este o zi bună pentru semnarea documentelor oficiale. Se pare că ideile dumneavoastră nu sunt apreciate la adevărata lor valoare, dar acest lucru nu vă afectează optimismul şi nici dorinţa de înnoire. Este o perioadă favorabilă relaţiilor sentimentale şi iniţiativelor cu privire la cămin.

Capricorn

Relaţiile cu anturajul sunt bine aspectate şi decurg fără probleme. În cursul dimineţii, vă face plăcere să vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă. Este o zi bună pentru a rezolva probleme mai vechi ale familiei. Aveţi grijă să ţineţi seama şi de dorinţele celorlalţi!

Vărsător

La locul de muncă, s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi care vă indispun. Nu este cazul să vă îngrijoraţi. Totul se rezolvă repede, cu ajutorul colegilor. După-amiaza sunteţi decis să faceţi schimbări în cămin. Familia este de acord cu iniţiativele dumneavoastră şi vă ajută.

Peşti

Treceţi printr-o perioadă favorabilă pe plan sentimental, dar şi al câştigurilor materiale. Astăzi aveţi succes în tot ce faceţi. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune. Păstraţi-vă realismul şi evitaţi speculaţiile financiare!

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: