Hoţ de bijuterii cercetat în stare de reţinere

Un tânăr de 21 de ani, este cercetat în stare de reţinere, de poliţişti ai Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari, fiind suspectat că a sustras dintr-o locuinţă, mai multe bijuterii din aur.

În data de 1 aprilie a.c.,poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, de către un bărbat din comuna Borăscu, cu privire la faptul că, din locuinţă, i-au fost sustrase mai multe bijuterii din aur - lănţisor, inele, cercei, bănuţi, etc., cu o greutate de aproximativ 200 de grame.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea furtului este B.D.G., de 21 de ani, din comuna Borăscu, judeţul Gorj, persoană care în cursul lunii februarie 2012, a prestat diverse activităţi în gospodăria părţii vătămate.

Suspectul a fost depistat şi condus la sediul secţiei de poliţie pentru audieri, acesta recunoscând că a sustras bijuteriile, profitând de neatenţia părţii vătămate, ulterior, valorificându-le la diferite case de amanet.

Până în prezent, urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au recuperat şi restituit părţii vătămate, bijuterii în valoare de 3.000 lei.

Poliţiştii au emis pe numele suspectului ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 10 aprilie, să îl prezinte cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului şi recuperării prejudiciului.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: