Hoţ de bijuterii, reţinut de poliţişti

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, au identificat şi reţinut un tânăr de 21 de ani, suspectat că a sustras din locuinţa unei cunoştinţe, bani şi bijuterii, partea vătămată estimând valoarea prejudiciul cauzat la suma de 13.000 de lei.

În data de 7 iunie a.c., Poliţia Municipiului Târgu-Jiu era sesizată de către un târgujian de 52 ani, despre faptul că persoane necunoscute i-au pătruns în locuinţă şi i-au sustras suma de 12.000 lei şi bijuterii în valoare de 1.000 de lei.

Joi, 5 iulie a.c., urmare a cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale, s-a stabilit că suspect de comiterea infracţiunii este chiar un cunoscut al părţii vătămate, D.C.A., de 21 ani, din municipiul Târgu-Jiu, judeţul Gorj. S-a constatat că suspectul, în perioada februarie – martie 2012, aflându-se în locuinţa părţii vătămate şi profitând de neatenţia acesteia precum şi de cea a membrilor de familie, a sustras în mod repetat suma de bani reclamată şi mai multe bijuterii. Prejudiciul nu a fost recuperat până în prezent, banii obţinuţi din valorificarea bijuteriilor, precum şi suma de 12.000 de lei fiind cheltuiţi de către suspect în scop personal.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au emis pe numele suspectului  ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 6 iulie a.c., să îl prezinte cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului şi recuperarea prejudiciului.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: