Hotelul de la stadion, administrat de un privat

Hotelul construit la stadionul din Târgu Jiu va fi închiriat. După ce va fi gata, clădirea va putea fi închiriată sau concesionată. Primarul Marcel Romanescu susține că autoritățile locale nu se vor putea ocupa de administrarea hotelului. La fel ca restul spațiilor, va ajunge să fie controlat de o societate comercială.

Este vorba de un hotel care va avea 40 de camere. Consiliul Local urmează să stabilească modul în care va fi administrat. Pașii vor fi făcuți după ce hotelul, alături de întregul stadion, va fi recepționat. „Tot în incinta stadionului, avem un hotel separat de hotelul Clubului Pandurii. Este un hotel cu 40 de camere. Cel puțin din punctul meu de vedere, nu poate fi administrat de către autoritatea publică locală. Trebuie găsită o modalitate legală de a scoate la licitație acest hotel, partea de administrare. De vânzare nu se pune problema, eventual de închiriere, de concesionare. Mai sunt și spații pentru restaurante, alimentație publică. Toate acele spații care nu deservesc activitatea sportivă vor fi închiriate. Nu au ce căuta instituțiile publice în Stadionul Municipal”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Una dintre companiile interesate să preia un spațiu la stadionul din Târgu Jiu este Mc Donald’s, care a făcut o solicitare încă de anul trecut. „O parte din spațiile administrative trebuie închiriate către societățile care ar putea desfășura activitate în acea zonă. Mc Donald’s era interesat de această zonă din fața stadionului. Am transmis că totul se va face pe bază de licitație”, a fost mesajul edilului.

Vizualizări: 1,844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: