Hoteluri din Herculane, scoase la licitație

Hotelul Roman de două stele şi hotelul Afrodita, în prezent închis, din staţiunea balneară Băile Herculane aflată în judeţul Caraş-Severin, vor fi scoase la vânzare printr-o licitaţie ce va avea loc pe 14 mai, din cauza datoriilor acumulate la stat de acţionarul lor.

"Decizia de vânzare a celor două hoteluri a fost luată de Direcţia de Finanţe din Caraş-Severin. Cele două hoteluri aparţin societăţii Hercules, unde acţionar este firma Argirom (controlată de omul de afaceri Iosif Armaş, n.r.). Datoriile SC Hercules sunt de 2,5 milioane euro către bugetul de stat, care s-au strâns în ultimii cinci ani, nu au plătit taxe, TVA, impozite", a declarat pentru NewsIn primarul oraşului-staţiune, Nicuşor Vasilescu.

Acesta a precizat că pentru hotelul Roman preţul de pornire este de 11 milioane lei, iar pentru hotelul Afrodita licitaţia va porni de la aproximativ 8,2 milioane lei.

"Dacă nu se prezintă nimeni, Ministerul Finanţelor Publice va anunţa imediat o altă licitaţie", a adăugat primarul din Băile Herculane, Nicuşor Vasilescu.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: