Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Hoteluri din Herculane, scoase la licitație

Hotelul Roman de două stele şi hotelul Afrodita, în prezent închis, din staţiunea balneară Băile Herculane aflată în judeţul Caraş-Severin, vor fi scoase la vânzare printr-o licitaţie ce va avea loc pe 14 mai, din cauza datoriilor acumulate la stat de acţionarul lor.

"Decizia de vânzare a celor două hoteluri a fost luată de Direcţia de Finanţe din Caraş-Severin. Cele două hoteluri aparţin societăţii Hercules, unde acţionar este firma Argirom (controlată de omul de afaceri Iosif Armaş, n.r.). Datoriile SC Hercules sunt de 2,5 milioane euro către bugetul de stat, care s-au strâns în ultimii cinci ani, nu au plătit taxe, TVA, impozite", a declarat pentru NewsIn primarul oraşului-staţiune, Nicuşor Vasilescu.

Acesta a precizat că pentru hotelul Roman preţul de pornire este de 11 milioane lei, iar pentru hotelul Afrodita licitaţia va porni de la aproximativ 8,2 milioane lei.

"Dacă nu se prezintă nimeni, Ministerul Finanţelor Publice va anunţa imediat o altă licitaţie", a adăugat primarul din Băile Herculane, Nicuşor Vasilescu.

Vizualizări: 67

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: